1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwykły dysk twardy i xbox z Ixtreem LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pawel1924, Wrzesień 12, 2010.

  1. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, nie mogę znaleźć dokładnych informacji o podłączaniu dysku do xboxa....

    1: Czy mogę podłączyć (przerobić xboxa tak żeby podłączyć) zwykły byle jaki dysk i instalować na nim gry?

    2: Czy gdyby włożyć taki zwykły dysk zamiast tego oryginalnego do kieszeni od xboxa to by działało??

    3: Z tego co wiem to można podłączyć pendrive 16 gb ale czy można na nim trzymać gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siw3x

    siw3x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
  4. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tam napisane ze można tylko konkretne modele dysków.

    Czyli pyt 1 i 2 brzmi nie

    a 3??
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    1. nie
    3. Tak, max 16GB. Gry,dema, profile, save, filmy,muzyka..
     
  6. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    16 gb na jedno usb??? czyli razem 32gb (2 pendrive??)

    I na 100% mogę na nich instalować kopie zapasowe gier?????


    A trzeba je jakoś specjalnie sformatować czy po prostu na fat32?
     
  7. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Tak trzeba sformatować i będziesz mógł instalować gry.
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    formatowac z poziomu konsoli
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1 i 2 tak pod warunkiem ze masz jtaga
     
  10. Pawel1924

    Pawel1924 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok, dzięki za odpowiedzi,.

    A czy zamiast pendriwa może być dysk przenośny 20 gb (który będzie widoczny jako 16) ?
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    moze byc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum