1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zwykly dysk zamiast oryginalnego

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez piszczala95, Kwiecień 23, 2013.

  1. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam czy moge zrobic tak w moim ltku zeby zwykly dysk byl czytany jako oryginalny?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Taki duzy z pc tak ale bez rgh to masz max 32gb . I przez usb podpiac
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Zamiast napedu tylko z rgh
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zamiast napędu nie włozy nawet z rgh
     
    1 osoba to lubi.
  6. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli chyba najlepiej kupic ten dysk tak?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bez rgh też da rade, ale to musisz WD wtedy musowo kupić i odpowiednio przygotować.
    Nie powiem Ci dokładnie jakie modele.
    Po takiej operacji masz dysk np 350gb, ale więcej przestrzeni nie zrobisz bez rgh.

    @down:
    Tygodniowy temat to nie odkopywanie i fakt zabłysnąłeś 320gb max.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po co odkopujesz? po drugie jak juz piszesz to dokladnie, nie zrobi dysku 350 gb bo max co da sie wycisnac to 320
     
Wczytywanie...

Poleć forum