Moja konsola dorwała rroda 0110 i w tym sęk, że ona się na zimno odpala tylko jak już się zrobi gorąca to się wyłącza... Czy to opłaca się dać do serwisu czy lepiej sprzedać? falcon 2008
Moja konsola dorwała rroda 0110 i w tym sęk, że ona się na zimno odpala tylko jak już się zrobi gorąca to się wyłącza... Czy to opłaca się dać do serwisu czy lepiej sprzedać? falcon 2008
cześć miałem ten sam problem, próbowałem kilku domowych metod, podziałał dwa michy i znów się zwalił. w dobrych serwisach robią reballing i reflow a później dają 6 miesięcy gwarancji. Moja rada - sam nie ruszaj ! szkoda konsoli
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.