1000GS w grach , temat zbiorczy!

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
10 calaczków:

Forza Horizon
Fighting Vipers
Virtua Fighter 2
Sonic the Fighters
NFS Hot Pursuit
NFS Most Wanted
2006 FIFA World Cup™
TMNT
Megamind

warone

Banned
Użytkownik
Duzo ich nie ma bo gra musi mnie wciągnąć bym próbował calaka zdobyć ale kilka wpadło :

Crackdown 2
Metro 2033 ( Nad tym się trochę namęczyłem ale wpadł )
Oblivion
Dead Island

Pracuje jeszcze nad 3 które raczej kiedyś wpadną :

BF3 brakuje 1 nie mam z kim zrobić misji ze snajperami co-op
Halo 4 , Kobieta musi się namyślić do przejścia co-opa ze mną i wpadnie :)
Skyrime powoli ale dojdzie .

malyksg86

Użytkownik
Użytkownik
ja mam calaka w Assasins Creed 2 i dosłownie 3 osiągnięć brakuje mi, żeby mieć calaka w Enslaved i Mafia 2 (z tym, że tam są jeszcze dodatkowe gs za dlc, których nie liczę).

Przy tej okazji mam pytanie czy tak jak w przypadku Enslaved, który ma 1250 GS calak liczy się przy 1000 za samą podstawe czy trzeba także zrobić wszystko w dlc aby sie liczyło?

naughtydog

Użytkownik
Użytkownik
Jeżeli masz na myśli swoje samopoczucie ze zdobycia 1000GS to masz calaka. Jeśli chodzi o formalne wymaksowanie tytułu, to do 100% zaliczają się wszystkie osiągnięcia, włącznie z tymi dodatkowymi. Wtedy gra "wskoczy" Tobie do ukończonych w zakładce z osiągnięciami. Co do dodatku Pigsy (Enslaved), jest on nawet całkiem przyzwoity.

nakoz

The Legend
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Witam ja zrobiłem 1000GS w Prototype 2. Mój nick to NakurwiatorPCP. W Forzie Horizon chciałem też zrobić wszystko ale nie wiem jak zdobyć samochody w trybie lojalnościowym forzy. Jak wiecie to napiszcie mi.
Musisz pograć trochę w forzę 4 zdobyć chyba min 5 level w singlu potem rozpocząć nową karierę w Horizonie i wpadnie po chwili. Najwięcej aut dostaniesz za level 50 w FM4.

Ja mam razem z Arcade 11 ukończonych:

Forza Horizon
The Walking Dead
After burner Climax
King Kong
Harms Way
Fuzion Frenzy 2
Comic Jumper
Zombie Apocalypse
3 on 3 NHL Arcade
Comix Zone
Dash of Destruction

dodatkowo prawie do końca
Kung Fu Panda 950/1000
Burnout Paradise 1190/1250
Bioshock 2 1355/1400
Kane and Lynch Dead Man 955/1250

Azazel

Użytkownik
Użytkownik
O fajny temat :) też się pochwale jeśli moge
Prince of Persia Zapomniane Piaski
NFS Most Wanted (2006)
Wiedźmin Zabójcy Królów
Crysis
Call Of Duty 4
Devil May Cry 4
Devil May Cry (2013)
Halo 4
Sleeping Dogs

Arcade:
Soul Calibur
i w sumie pozna powiedzieć że Halo Reach bo mam 1160 tlko nie wiem czy wszystkie z podstawki są. Ipracuje jeszcze nad Dishonored :) Pzdr

Zenek Wichura

Użytkownik
Użytkownik
Ja mam tylko w AC 2 ;)

Janol23

Użytkownik
Użytkownik
Mam w Castle Crashers ale i tak dalej cisne bo chce zdac na insane poziomie i wszystkimi postaciami zdac gre a mało mi już brakuje
najbardziej się zawiodłem z EA które wyłączyło serwery a brakuje mi 3 osiągnieć w skate 1 na ktorym bardzo dlugo siedzialem ale to nie dla osiągnięć a teraz chętnie bym zrobil te 3 gdzie trzeba tylko udostępnic zdjecie i filmik i cos podobnego jeszcze i juz nigdy nie zrobie tego a były osiągniecia w ktorych musiałem spędzic 100 godzin w skate :D

Rob1N_PL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Mam w Castle Crashers ale i tak dalej cisne bo chce zdac na insane poziomie i wszystkimi postaciami zdac gre a mało mi już brakuje
najbardziej się zawiodłem z EA które wyłączyło serwery a brakuje mi 3 osiągnieć w skate 1 na ktorym bardzo dlugo siedzialem ale to nie dla osiągnięć a teraz chętnie bym zrobil te 3 gdzie trzeba tylko udostępnic zdjecie i filmik i cos podobnego jeszcze i juz nigdy nie zrobie tego a były osiągniecia w ktorych musiałem spędzic 100 godzin w skate :D
Znam ten ból. Ja z powodu wyłączenia serwerów nie mam najłatwiejszego osiagnięcia w Test Drive unlimited. Muszę zadowolić się 990GS ^^

Niuniek11

Świeżak
Świeżak
Witam. Pomógł by mi ktoś odblokować osiągnięcie "ukończ 10 wyzwań w trybie wspólne wyzwania" ?? Mój nick to NakurwiatorPCP.

Szym0n

Użytkownik
Użytkownik
Ehh zawsze mam zapał na zrobienie calaka ale inne gry czekają i porzucam ambitne plany. Najbliżej calaka jestem w Crysisie, bo brakuje mi tylko jednego 30G osiągnięcia ale na razie nie mam ochoty go zrobić. Planuje zrobić calaka w FC3, bo jest w miarę łatwy i nie aż tak czasochłonny. Jest też kilka innych gier gdzie byłem blisko ale doszły nieszczęsne DLC i mi się odechciewało.

warone

Banned
Użytkownik
Szymon@ mozesz zawsze wbic 1000 w podstawce ja bynajmniej uznaje to za calaka nie kazdy kupuje dodatki.

Samarek69

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Szymon@ mozesz zawsze wbic 1000 w podstawce ja bynajmniej uznaje to za calaka nie kazdy kupuje dodatki.
Calak to calak, 1000 nie gwarantuje calaka. Nie kumam jak ktos sie chwali calakiem np. w dragon age a uzbieral 1000G. Calak to przejscie calej gry, lacznie z dodatkami!

Heejin

Użytkownik
Użytkownik
Odp: 1000GS w grach , temat zbiorczy!

Bynajmniej... przynajmniej... ;)
Ja za calaka uważam przejście całej gry razem z dlc. Wszystkie osiągnięcia jakie są możliwe :)
Ale rozumiem że każdy może mieć inną opinię.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Rei 02

Użytkownik
Użytkownik
Na chwilę obecną to mam tysiaka w Mirrors Edge'u i Residencie Evil 5. W tym drugim, to achievy szły same. Z tresurami były czasem problemy, ale jakoś poszło. W wielu grach jestem bardzo bliski, ale brakuje mi tych paru na online.

jun

Użytkownik
Użytkownik
Uffff
Właśnie wbiłem calaka w Mars Rover Landing! :p Niby nic, a jednak przejście całej misji na 5 gwiazdek to spora sztuka i trochę się namęczyłem.
Mam też calaki w:
Lego Batman
Lego Piraci z Karaibów
Lego Star Wars: TCS

Na pewno zrobię też w całości Kinect Adventure, bo brakuje mi jednego osiągnięcia. No i przymierzam się do przejścia Halo 4, oczywiście wraz z całym pakieten DLC

Pzdr

Janol23

Użytkownik
Użytkownik
osobiscie mam 4 gry w ktorych mam wszystkie osiągniecia
tylko dlatego bo te 3 mi się podobały
nie zalezy mi jakos specjalnie na osiągnieciach ale w grach które lubie czemu nie ? :)
Pure 1000 G
Fable II 1350 G
Castle Crasher 200 G
i Harms Way 200 G ale to przy okazji w kilka chwil :)
łatwo zauważyc że jesli gra ma bardzo łatwe osiagniecia to jest bardzo popularna nawet jesli jest gowniana :/
np Avatar TLE : TBE chyba

a bez dlc to borderlands 1000 G ale czekam az sobie kupie wersje GOTY bo bez dodatkow to nie calak i nawet xbox to pokazuje :)

najbardziej wkurza wyłączanie serwerow w grach gdzie sa osiagniecia na multi ;(
gdy podoba ci się gra a są aczivy gdzie masz zrobic wszystko poboczne i samo sie wbilo po 250h grania a nie mozesz udostepnic zdjecia zeby miec calaka
gratuluje tworcom takich osiagniec

jun

Użytkownik
Użytkownik
najbardziej wkurza wyłączanie serwerow w grach gdzie sa osiagniecia na multi ;(
gdy podoba ci się gra a są aczivy gdzie masz zrobic wszystko poboczne i samo sie wbilo po 250h grania a nie mozesz udostepnic zdjecia zeby miec calaka
gratuluje tworcom takich osiagniec

Dlatego takie banały jak udostępnienie zdj itp proponuję robić na samym początku. 5 pkt w kieszeni, a roboty całe 2 minuty.

Janol23

Użytkownik
Użytkownik
Dlatego takie banały jak udostępnienie zdj itp proponuję robić na samym początku. 5 pkt w kieszeni, a roboty całe 2 minuty.

pewnie że tak
ale już od początku sie nie dało bo kupowalem 1 i 2 częsc jednoczesnie
nawet nie wiedzialem o takim osiagnieciu i ze serwer jest juz wyłączony

Kryniuk

Użytkownik
Użytkownik
Robię calaki w grach którę sprawiają mi przyjemność aktualnie to: Forza 3, NFS: MW, Harm's Way :)

Do góry Bottom