1000GS w grach , temat zbiorczy!

Thief

Banned
Fable Anniversary - 1000/1000G "Rimejk" pierwszego Fable to prawdopodobnie ostatnia dobra rzecz, jaka ekskluzywnie spotkała X360. Muszę przyznać, że The Lost Chapters wielokrotnie zaczynałem na PieCu, ale jakoś nigdy nie było mi po drodze dokończyć to cudeńko. Tym bardziej na wieść o wersji z odświeżoną grafiką i osiągnięciami zacierałem rączki. Czy było warto czekać? Moim zdaniem zdecydowanie, ogólnie bardzo rzadko chce mi się robić calaka w jakiejkolwiek grze, dlatego niech to posłuży za najlepszą rekomendację. Oczywiście pod pewnymi względami gra jest daleko w tyle za dzisiejszymi standardami, jednak da się na to przymknąć oko, w szczególności, gdy za pada chwyci osoba kochająca tę serię. Warto dodać, iż największa nowość, czyli przebudowana oprawa, nie zawodzi i miejscami jest bardzo urokliwa - nie do końca byłem przekonany czy wybór Unreal Engine do tej produkcji się sprawdzi, ale ostatecznie ciężko mieć większe zastrzeżenia.
Co do samych osiągnięć to mamy tu miks fabularny (spora część), jajcarski (niektóre acziki są naprawdę dobrze wymyślone), a także sporej dozy aktywności pobocznych (choć 100% nie jest wymagane)Zestaw bardzo dobrze dobrany, choć trzeba uważać, żeby nie zablokować sobie drogi do calaka (na szczęście gra jest trochę zglitchowana [] i z niektórych opresji da się wybrnąć, mimo wszystko lepiej się wcześniej zapoznać z listą). To by było na tyle, dla mnie mocne 9/10.

Rafau666

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Dragons Dogma, Borderlands 1/2, Fable TJ, Torchlight, Darkness 2, Far Cry 3, Oblivion, Shadows of the damned, Bully, Sims 3 (lol), PvZ 1, jakiś Spider Man, coś z lego

+ok 10 shitów typu green lantern/megamind nabitych za starych czasów, tylko po gs'y^^ + pełno nie dokończonych po 45-49/50

i 111111 gs który sobie chwile potrzymam bo spoko wygląda + nic nie gram :D

Thief

Banned
Dark Souls (1000GS)- nie trzeba chyba wiele pisać na temat tego dzieła. Najlepsza gra RPG ostatnich lat moim zdaniem, na swój sposób rewolucyjna. Około 140 godzin na liczniku w momencie wbicia ostatniego osiągnięcia... i tak jakby mało mi.

sniezek19

Banned
Zoo Tycoon 1000/1000-Przeszedłem grę do końca,gra dla dzieci :witless:

merlin88

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Starałem się przestudiować cały wątek postu i nie znalazłem nikogo kto by zrobił "calaka" w jakiejkolwiek części Gears of War (poprawcie mnie jak się mylę). Sam nie mam żadnego "calaka" ale gram dopiero od 3 tygodni a wcześniej grałem na "X" jakieś 5-6 lat temu więc można powiedzieć że świeżak ze mnie:witless: ale jestem fanem serii GOW i sam gram w "trójeczkę. Z tego co zauważyłem to bardzo ciężko jest tam zdobić "calaka" ale jak komuś się udało niech się pochwali w tedy będzie wielki szacum:beguiled:

jun

Użytkownik
Użytkownik
Nie sądzę, że ktokolwiek w Polsce zdobył wszystkie onyxowe medale (jedno z osiągnięć)
Choć chciałbym się mylić...

tel

Użytkownik
Użytkownik
Nie sądzę, że ktokolwiek w Polsce zdobył wszystkie onyxowe medale (jedno z osiągnięć)
Choć chciałbym się mylić...
No i się mylisz :) Osobiście trafiłem na 3 graczy (jak na razie) z Polski, którzy zrobili calaka w gow3. Napisałem nawet z ciekawości do jednego, aby się dowiedzieć ile czasu zajęło mu zrobienie Na poważnie 3.0. Gość odpisał mi, że prawie 2 lata :) Więc szacunek dla ludzi, którzy zrobili wszystkie osiągnięcia w tej grze.

jun

Użytkownik
Użytkownik
No to szacunek i ode mnie bo to jednak jest WYNIK.
Polska zawsze miała dobrych gamerów. Pzdr dla takich hardkorowców.

merlin88

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Także SZACUN z mojej strony za calaka w GOW 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Calak Horizon! Nie spalem pare nocek... .

Jesli masz ochote za mną pograć, dodaj do znajomych! Suodki Jak Mjut

nor4d

Świeżak
Świeżak
Jedyna gra, w której mam 100% to... Walking Dead. I to tylko dlatego, że nie da się jej przejść bez tego ;-)

Chciałbym mieć więcej punktów, natomiast osiągnięcie powyżej połowy jest dla mnie niemal nieosiągalne, achievmenty są zwykle zbyt czasochłonne, po prostu.

kodzir

Użytkownik
Użytkownik
Ja miałem MW2 Ojciec Chrzestny 2 Fight Night 3 ( 4 osiągnięcia po 250 punktów) i chyba jescze w jakiś 3 grach, nie pamiętam dokładnie bo to na starej konsoli której już nie mam, na aktualnej tylko skyrim na full :)

Kendzi76

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ja mam tylko jednego calaka Avatar the burning earth 1000G w 2 minuty :) pózniej AC2 920G :/

TheOFF

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
W niedziele wpadł mi calak w Fable Anniversary.
Pełne 1000/1000GS, pełne 50 achievementów.

Senti

Świeżak
Świeżak
2 gry na max'a "AC2", "FIFA 14", i w "Lara Croft Guardian Of The Light" brak 1 achievement'a :p

Tomo262

Użytkownik
Użytkownik
Far Cry 3, Moto GP 13 a w Horizon 1000 GS ale razem z horizon rally więc calaka nie ma :/

szangg

Użytkownik
Użytkownik
24 albo 25 calaków:
- Batman Arkham City,
- Batman Arkham Asylum,
- Far Cry 3,
- Far Cry Blood Dragon,
- Wiedźmin 2
- Tomb Raider (2013)
- NFS Hot Pursuit,
- Forza Motorsport 3,
- The Walking Dead (Season one),
- Pure,
- Lego Batman,
- Alan Wake,
- Fallout 3 (wersja PL więc bez dodatków:/),
- Lara Croft: The Guardian of Light,
- Tekken 6,
- Dragon Ball Raging Blast 2,
- Assassin's Creed,
- Assassin's Creed 2,
- Prince of Persia 2010,
- Silent Hill Homecoming,
- Dead Rising 2: Case Zero,
- Dead Space,
- Rayman 3 HD,
- LA Noire,
- Brothers: A Tale of Two Sons,

novoteusz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Calaka posiadam tylko w: Alan Wake, Walking Dead s1 oraz Wolf Amount Us s1

jun

Użytkownik
Użytkownik
Kolejny - szósty - calak w Tomb Raiderze. Przyznam że dosyć łatwo w tej grze zdobyć wszystkie osiągnięcia. Nie trzeba dużej pomocy osób trzecich (w moim przypadku tylko w 2-óch osiągnięciach)
Faktem jest, że osiagniecie 60 poziomu jest nieco monotonne i żmudne, tym bardziej, że multiplayer jest słabo dopracowany, często się zawiesza i jest tylko 5 map...

BE_Mroku_256

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Mam tylko jednego calaka z gry WWE 2K14

Do góry Bottom