3 rod

danielwolowicz

Świeżak
Świeżak
Witam!!!

Wczoraj grałem sobie spokojnie z kumplem na X360.Nagle konsola się wyłączyła i trzy diody na konsoli zaczęły migać na czerwono. Zrestartowałem konsole i wszystko jest o.k.Mam pytanie czy to jest oznaka że konsola sie psuje i czy powinienem już teraz zadzwonić do MS?Dodam że konsolka jest nowa i ma niecałe 2 miesiące :(
Pozdrawiam!!

zaku666

Użytkownik
Użytkownik
Odp: 3 rod

zadzwon na infolinie MS i powiedz o zaistnialej sytuacji

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Graj dopóki nie będzie problemów. Wyskoczy znów rod to dzwonisz. Może tylko fałszywy alarm

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

a tak z ciekawosci: to jest FALCON :) ?

danielwolowicz

Świeżak
Świeżak

Tak to est Falcon :p . Zadzwonie do MS jak mi padnie na amen.
Pozdro.

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

no i oczywiste pytanie. Trzymasz go w szafie czy w miejscu z przepływem świeżego powietrza?

kolek5

Użytkownik
Użytkownik

Hmm aż mi się wierzyć nie chce że ma Falcona i dostał 3ROD. Założę się że coś zrobił nie tak. Może konsola nie ma odpowiedniego chłodzenia (trzyma ją w szafce) albo ruszył ją podczas grania...

P

Piri001

Guest

Albo moze kabel sie jakos wypiął . Jet wiele mozliwosci - rod to nie zawsze cieple luty

danielwolowicz

Świeżak
Świeżak

Hej!!!
Trzymam swojego ixa w wentylowanym miejscu.Już przed zakupem konsoli naczytałem się o wadliwym (nieefektywnym) systemie chłodzenia a moje siedzisko do grania znajduje się jakieś 2 metry od konsoli więc nie ma możliwości żeby coś się ruszyło :) Microsoft to Microsoft. Zawsze robił shit i pewnie tak juz zostanie.
Pozdro.
AAA i jeszcze coś.Jak dzisiaj grałem w Colin-a to konsola dostała zwiechy.Wszystko "zastyglo" na tv i oczywiście tylko restart mi został :(

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

No to masz jakąś wadliwą konsolę. Nie tyle ci się przegrzewa co jest wada fabryczna. Dzwon do ms dostaniesz pewnie jeszcze pada za free.

zaku666

Użytkownik
Użytkownik

danielwolowicz napisał:
Hej!!!
Trzymam swojego ixa w wentylowanym miejscu.Już przed zakupem konsoli naczytałem się o wadliwym (nieefektywnym) systemie chłodzenia a moje siedzisko do grania znajduje się jakieś 2 metry od konsoli więc nie ma możliwości żeby coś się ruszyło :) Microsoft to Microsoft. Zawsze robił shit i pewnie tak juz zostanie.
Pozdro.
AAA i jeszcze coś.Jak dzisiaj grałem w Colin-a to konsola dostała zwiechy.Wszystko "zastyglo" na tv i oczywiście tylko restart mi został :(
tu moze byc wina rownie po stronie plytki, moj porysowany assassin/s creed w oogle sie nie chcial wczytac, a jak juz sie wczytal to zawias po 10min gry. (**** a juz bylem na samym koncu.. a juz nie odpale jej..)

danielwolowicz

Świeżak
Świeżak

Dzięki za rady!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!!!

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
Albo moze kabel sie jakos wypiął . Jet wiele mozliwosci - rod to nie zawsze cieple luty
buehehe chyba zimne luty a nie ciepłe ;)

P

Piri001

Guest

Majcher_NR napisał:
Piri001 napisał:
Sorry nie luty tylko gluty a cieple to one sa :p

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
Majcher_NR napisał:
Piri001 napisał:
Sorry nie luty tylko gluty a cieple to one sa :p
Masz ciepłe gluty? Myśle że potrzebny będzie refloł GPS :p

WReki

Użytkownik
Użytkownik

zaku666 napisał:
danielwolowicz napisał:
Hej!!!
Pozdro.
tu moze byc wina rownie po stronie plytki, moj porysowany assassin/s creed w oogle sie nie chcial wczytac, a jak juz sie wczytal to zawias po 10min gry. (**** a juz bylem na samym koncu.. a juz nie odpale jej..)
hehe miałem taki sam problem z Assasins Creed... winą było za duza prędkość nagrywania na tandetnych płytach (2,4x i płyty omega .) dopiero ponownie nagranie gry z prędkością 1x pomogło ^^ a co do tego twojego ROD'a to musiało coś być z kablami... bo to niemożliwe żeby tak sam z siebie ROD wyskoczył ^^

Do góry Bottom