6000 MS Points pytanie

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

androziom

Użytkownik
Użytkownik
Witam serdecznie.Niedawno podłączyłem się do XBL i mam zamiar kupić MS points, i tu moje pytanie znalazłem aukcje gdzie gość sprzedaje konto silver na którym podobno jest 6000 ms points i pisze że jak odzyskam konto gracza (podaje hasło i login) to sobie normalnie ściągam grę i potem odpalam na moim profilu.Ale nigdzie nie znalazłem że można zmienić hasło do konta XBL i dlaczego 6000 MS points jest tańsze od 1600ms points?

6000
6000 POINTS MICROSOFT PUNKTY XBOX LIVE W 2 MINUTY (1461873406) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
6000 MS Points USA/PL XBOX 360 Live OD RĘKI !! (1462201276) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
1600
1600 Microsoft Points US Xbox Live MS PEWNIE 24H (1450331495) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
1600MSP to oryginalna zdrapka Microsoftu, natomiast 6000MSP to konta, na których Bóg wie jakimi metodami dorobiono się tych punktów - ot tyle.

androziom

Użytkownik
Użytkownik
czy jak kupie te 6000 to coś mi grozi?

kolorap

Świeżak
Świeżak
Nic Ci nie grodzi =]

androziom

Użytkownik
Użytkownik
a da się zmienić hasło żeby ten gościu sobie nie wszedł na moje konto.

TolBoy

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
nie ma takiej potrzeby, tak jak pisza w opisach na aukcjach masz 24 godziny do zakupu gier, wykorzystasz pkt i kasujesz profil bo do niczego nie bedzie Ci już potrzebny

#PCMR

Ryżownik
V.I.P
Użytkownik
PSforum.pl
A poza tym, pełno takich tematów było - wystarczy poszukać.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom