abgx - bulletstorm

mateo16

Użytkownik
Użytkownik
Game Master
pobrałem bulletstorm w wersji PL, przeleciałem abgx i wyskakuje coś takiego :

http://img842.imageshack.us/i/abgxa.jpg/

'Verification failed'

dalej wszystko już jest na zielono, mogę bezpiecznie nagrywać, niedostane flagi/bana ?

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
nie radze na tym grac na livie.

Nafta-Katowice

Użytkownik
Użytkownik
jeden ch** :D i tak jak beda bany to dostanie za FIRMWARE w napedzie a nie za dobrze spatchowane gry

dla mnie te patchowanie to jedno wielkie gowno :)

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
tak w ogole to fala banow byla na jesieni? bo sam od pazdziernika nie podlaczalem konsoli i nie wiem czy ban jest. nie chce sprawdzac bo live chce mi wcisnac nowego dasha. a ja go nie chce ;]

co do tematu to jezeli LT choc poki co jest niewykrywalne to warto zaryzykowac i spatchowac gre. choc do wersji pl poki co patchy nie bedzie.

//dobra nie bylo ;]

Marcinpl25

Użytkownik
Użytkownik
Czy to scenowa wersja? Bodajże od Complex? Jak nie to mogą być problemy ,bo gra ma SS v1. Jaką masz wersje ABGX? Jak to nie wersja od complex to ściągaj ją i wszystko będzie na zielono.

mateo16

Użytkownik
Użytkownik
Game Master
tak to wersja od Complex, abgx mam najnowszego.
Skąd można pobrać poza torentami odpowiednią wersje, bo na torentach idzie mi 50kb/s ( przy internecie 10mb/s ) ?

sikor1994

Użytkownik
Użytkownik
ustaw na autofixa i po problemie mialem to samo

raflooldz

Banned
naiwni ci, którzy myślą, że to ich uchroni, przecież jak będą bany to wszyscy dostaną tak czy siak, nie o wszystkich szczegółach każdego update i o programikach typu AP 2.5 wiemy ;) ale spoko, myśl chociaż, że 'jesteś bezpieczny', jeśli poprawia to samopoczucie, HF :)

Do góry Bottom