1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ABGX360 <--- pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gaaam, Wrzesień 12, 2012.

  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam taki problem pobralem gre , wrzucilem ja na ABGX360 i powiedzcie mi czy wszystko sie udalo ?

    http://www.iv.pl/images/09317906390224194710.jpg

    Dorzucam moje ustawienia ABGX'a

    http://www.iv.pl/images/65112399916462828883.jpg

    Dodam , ze gra musi byc na LT3.0 !!! Bo inaczej mi nie pojdzie:/ Dobrze zrobilem? Gotowe do wypalenia?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    389
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest juz lt 3.0? Mam ostatnia plytke a nie mam juz kasy , wiec lekka szkoda by byla ;p
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3445
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no skoro Ci kolega napisal ze mozna nagrywac to jest topologia dograna, bo lt 3.0 to masz miec w napedzie a nie w obrazie plyty
     
  6. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Wszystko jest OK.

    miłego grania :)
     
  7. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    A następnym razem pisz tutaj
    click
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    914
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Następnym razem spójrz ile ma postów. To świeżak !

    Topologia dograna. Wypalać i grać.
     

Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. dzejms13
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    234
  2. tomo122
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    203
  3. Olette
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    323
  4. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    404
  5. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    729

Poleć forum