AC:B na IX 1.6 samsung

mic_09

Użytkownik
Użytkownik
Witam
Moje pytanie brzmi czy jest mozliwosc odpalenia AC:B na Ixtreme 1.6 i napedzie samsunga(naped orginal)?? Bo cos czytalem ze mozna ale trzeba cos wgrywac w obraz czy cos. Mam jeszcze jeden problem z Aliens vs Predator, kolega dzisiaj mi przyniosl plytke i ja zgrywalem obraz na dysk predkoscia 2,4, po tym zmienilem z wava 6 na 3 i nagralem i tu wyskoczyl problem bo jak odpalilem to pisalo ze dysk z roznymi materialami czy cos takiego i o to drugie pytanko czy popelnilem gdzies jakis blad czy cos??. Prosze o pomoc w tych dwoch pytaniach:)

Dead_Inside

Użytkownik
Użytkownik
AC:B nie odpalisz na ix 1.6 .... jest sposób ale na LT 1.1 < 3 dashe> ... Najlepiej wgrać LT+ :)

mic_09

Użytkownik
Użytkownik
ale ja cos slyszalem ze na samsungu wystarczy tylko wave zmienic i to wszystko czy to prawda??

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
zainstaluj nowego dasha i jeśli naprawde masz oryginał samsung to wgraj lt i wszystko bedzie śmigało bez żadnego patchowania i zmiany wave

mic_09

Użytkownik
Użytkownik
a to LT mozna samemu wgrac bez zadnego rozkrecania konsoli czy musze gdzies zawozic zeby mi to zrobili??

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
zawiez i zaplac. tak bedzie najlepiej

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
jak tam uważasz...trzeba rozkręcać konsole zeby do napędu się dobrać....

bogdan6120

Użytkownik
Użytkownik
jak to zrobić masz na forum ale lepiej już zapłacisz te 50 zł i masz z głowy

devil12

Użytkownik
Użytkownik
ale ja cos slyszalem ze na samsungu wystarczy tylko wave zmienic i to wszystko czy to prawda??
Tak. Zaktualizuj konsolę z pena, zmień wave i wszystko powinno ładnie chodzić - jeżeli masz Samsunga.
Jeżeli masz jakiekolwiek pojęcie o flashowaniu możesz wgrać sobie LT co zaoszczędzi Ci przerabiania gierek na niższe wave.

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
jak wgrasz....albo ktoś ci wgra lt to wtedy już nic nie robisz z grami bo jak masz oryginalnie samsunga to ich nie rusza.....

mic_09

Użytkownik
Użytkownik
To uwazacie ze najlepiej trzeba wgrac LT??

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
tak bo wtedy nagrywasz grę i jedziesz....nic nie robisz z obrazem

bogdan6120

Użytkownik
Użytkownik
To uwazacie ze najlepiej trzeba wgrac LT??
Najlepiej wgrać "LT+"
PS.
piszę że by nie było

cyborg95

Użytkownik
Użytkownik
LT+ chyba nie ma do smsunga , LT+ to LiteOn , Benq , Hitach a do samsunga nie ma LT + tylko LT jeśli się mylę to sory proszę mnie poprawić

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
dla sammyego jest tylko lt bo wystarcza

Do góry Bottom