AC:B na IXtreme 1.6

Gonzo321

Banned
Witam. Chciałem pograć w asasyna i zrobiłem wszystko co w tym temacie: http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/jak-zagrac-w-gry-z-ap-2-5-bez-lt-na-lite-onach-73121.html czyli zainstalowałem kolejno update'y, wrzuciłem płytkę i nic. Logo xbox i odtwarzanie dvd :/ . Miałem dasha 9199 oraz napęd odpowiedni i nic. Proszę o pomoc.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Skoro jest odtwórz DVD to znaczy że albo zła płytka albo napęd siada :)

Gonzo321

Banned
Dzięki za odpowiedź. Czyli to płytka, bo to EMTEC, a napęd jest w dobrej kondycji. Myślałem, że pójdzie, bo nagrałem Red Dead Redempion na takim EMTEC'u i hula.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Wiesz na takich płytkach jak Emtec to istna loteria czy zadziała - jeżeli chcesz mieć 99% pewności kupuj Verbatimy ;)

Jeżeli płyta dobrze się nagra to gra odpali albo wywali "Błąd - przetrzyj ściereczką..." (Jeżeli źle wgrałeś 3x dash'e)

Gonzo321

Banned
Myślę, że wszystko dobrze wgrałem dasha, bo co to za filozofia kolejny wrzucić na pena updety i zainstalować. Może nagram na kolejnej płytce skoro to loteria :d. I nie wywala mi żaden błąd.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
No spróbuj przecież płyty nie są drogie a to 30 minut raptem wypalania - jeżeli nie śmignie to znaczy że coś z napędem

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
na 20 Verbatimow nagralo mi sie i dziala 19. ten 1 to czysta plyta :) wiec mozna powiedziec ze warto je kupowac.

Gonzo321

Banned
No ta tylko jak RDR poszło to rzuciłem się na te płyty i kupiłem od razu 5. Wypalę jeszcze raz.
30 minut wypalania ? To czemu u mnie to trwa 1:20 h ? Nagrywam w img burn z prędkościa 2,4x. 40 minut trwa nagranie jednej warstwy/części jeśli tak to się dzieli.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
No ta tylko jak RDR poszło to rzuciłem się na te płyty i kupiłem od razu 5. Wypalę jeszcze raz.
30 minut wypalania ? To czemu u mnie to trwa 1:20 h ? Nagrywam w img burn z prędkościa 2,4x. 40 minut trwa nagranie jednej warstwy/części jeśli tak to się dzieli.
Tak powiedziałem w przenośni kolego :) Pamiętaj żeby nie nagrywać szybciej tylko nagrywaj na 2,4x

Gonzo321

Banned
A spoko, nie zrozumiałem :p Myślałem, że znowu robię coś źle. Nagrywam standardowo.
Edit:
Nagrałem na następnej płytce i działa :D

filut10

Użytkownik
Użytkownik
Można było spróbować odpalić z Activate, ja tak robiłem w przypadku AC: B i NFS: HP. Obie gry działają.

Do góry Bottom