Dobra, za dużo wyszukiwania na google, gdzie nie ma odpowiedzi bo zawsze odsyłają na google... Liczę na konkretną odpowiedź chociaż pisząc tego posta łamie regulamin... Po 1 nie pamiętam jakiego mam extreme 1.5 czy 1.6, konsolę kupowałem w grudniu 2008 i przerabiałem w styczniu 2009 (napęd lite-on). No ale kit z tym, pobrałem NFS Shift i mi właśnie odczytuje to konsola jako film. Zajrzałem na google i zauważyłem właśnie ten temat o Activate.iso, no i zrobiłem tak jak na tutorialu i nie działa za ch***. Mój kuzyn niedawno nagrał mi parę gierek i one ładnie śmigają więc da się je jakoś nagrać tak, żeby działały bez bawienia się w jakieś activate co to trzeba nagrywać na płyty kosztujące prawie 10zł a potem jedyne co możemy z nimi zrobić to se powyrzucać przez okno na odległość. Więc mam konkretne pytanie. Co trzeba zrobić, aby nagrać grę na xbox-a 360, żeby normalnie odpalała bez bawienia się? I proszę mi tu nie dawać jakiś linków, że na google było czy cuś bo ja nie jestem jakimś tam informatykiem, znawcą itp. I mi to gówno mówi jakieś wave 2, 3, 4 i ch** wie jeszcze jakie. Ja jestem zwykłym człowiekiem co se chce nagrać grę na xbox-a ;o