Przy kupnie TV pojawił się problem z podłączeniem staruszka Xbox'a. Niestety nowe TV nie mają złącza Component, co zmusza mnie do poszukiwań rozwiązania jak podłączyć tą konsolę do HDMI ? 
Znalazłem na Allegro taki konwerter, ale nie wiem, czy jest wart zachodu ? Może ktoś korzysta z tego i może się wypowiedzieć ?
Jest pełno adapterów, które podpina się bezpośrednio do wtyczki konsoli jak Pound, ostatnio jest Chimeric Studios, czy Wii2HDMI, ale pytanie czy warto ?
chimericsystems.com
Zwykle nie są to tanie adaptery, wchodzi wysyłka zza granicy a nawet z USA i najbardziej chyba by mi pasował ten konwerter z Allegro.
Czy ktoś go testował ? A może macie jakiś inny pomysł ?
Znalazłem na Allegro taki konwerter, ale nie wiem, czy jest wart zachodu ? Może ktoś korzysta z tego i może się wypowiedzieć ?
Jest pełno adapterów, które podpina się bezpośrednio do wtyczki konsoli jak Pound, ostatnio jest Chimeric Studios, czy Wii2HDMI, ale pytanie czy warto ?

Chimerc Systems, LLC
Providing the retro gaming community with high quality parts for the Original Xbox

Zwykle nie są to tanie adaptery, wchodzi wysyłka zza granicy a nawet z USA i najbardziej chyba by mi pasował ten konwerter z Allegro.
Czy ktoś go testował ? A może macie jakiś inny pomysł ?