Mam x'a z LT+ 1.1 mam starego dashboard'a (bez avatarów etc) i nie wiem czy jak zaktualizuje dashboard'a nadal bez problemowo będę mógł grać w gry z zabezpieczeniem AP25. Da radę?
Halo Reach, CoD BO i MW2 mają AP25 ? Mam wszystkie z tych gier i nie musiałem dogrywać, jedynie do AC Brotherhood musiałem dograć bo nie chodziło, i czy jeśli je mam już nagrane i chodzą czy po update będe musiał je patchować?
Mają. M$ może dodawać ap25 do gier wraz z aktualizacją dasha. Najnowsza aktualizacja to właśnie ap25 dla halo, mw2 i bo. Pacze są dostępne tylko dla wersji angielskich.
Po aktualizacji dasha musisz gry raz jeszcze nagrywać.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.