Aktualizacja Xbox LIVE.

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Witam.
Podłączam się przed chcwilą do LIVE'a, żeby pograć w Fifę, a tu mi wyskakuje Aktualizacja , nie w grze, tylko w dashbordzie. No więc daję "ok", włącza się ekran pobierania i pochwili wywala mi błąd, z jakimś tam kodem.
Wczoraj uruchamiałem Black Opsa (Xbox nie był wtedy podłączony do sieci, byłem offline) i nie chciał się włączyć, pisało że mam odwiedzić Xbox.com, może to on coś namącił, albo wgrał mi jakąś flage czy coś? Mam iXtreme 1.6.
Z góry dzięki za pomoc.

mihcal5

Banned
a masz najnowszego dasha ?

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Oczywiście, jeszcze ze 2 dni temu grałem na LIVIE w fifę.

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Up.
Problem nadal występuje. Nikt nie pomoże?

blazejp

<a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto
V.I.P
Użytkownik
Ściągnij najnowszego dasha na pendrive

ciacin9

Użytkownik
Użytkownik
jesli blad wyskakuje podczas podłączenia do neta to Gratulujemy MASZ BANA

bgszef

Banned
Jak uruchomiles BO bez LT+ to pozegnaj sie z Live.

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Uruchamiałem Black Ops'a będąc offline, z resztą, gra nawet się nie uruchomiła, pisało coś o aktualizacji i koniec.
Podłączyć do X LIVE się mogę, nawet sprawdzałem w opcjach, ale od razu jak się zaloguję wyskakuję aktualizacja, która nie chce się pobrać, i tak w kółko.
Można zrobić jakiś reset konsoli, tak aby nie usunął save i achivmentów?
PS. Przeczyściłem cache, ale nic to nie pomogło. jakieś pomysły?

dontd

Użytkownik
Użytkownik
Z tego co rozumiem to prawdopodobnie twoje konsola została oflagowana poprzez odpalenie Black Ops'a (masz iXtreme 1.6), który posiada już "w sobie" AP25. Także nie pograsz już sobie w tytuły z tym zabezpieczeniem do momentu wgrania LT+, ale to nie zmienia faktu, że w przyszłości może spotkać Cie ban za oflagowaną konsolę.

ciacin9

Użytkownik
Użytkownik
Black ops nie ma ap 2.5 chyba ze jest coś o czym nie wiem, w co wątpię. Zrób to co napisał blazejp, zainstaluj dasha z pena

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Ale mam najnowszą wersję dasha..
Edit
W jaki sposób wgrać tego dasha na pendrive'a, na którym są profile save'y itd, żeby niczego nie uszkodzić?

zero2

Użytkownik
Użytkownik
Black ops nie ma ap 2.5 chyba ze jest coś o czym nie wiem, w co wątpię. Zrób to co napisał blazejp, zainstaluj dasha z pena
no to nie wiesz.. najnowszy dash dorzucił ap25 do black opsa, więc bez LT+ kolega zapewne dostał albo już bana albo flage :)

roxes

Użytkownik
Użytkownik
Black ops ma ap2.5

dontd

Użytkownik
Użytkownik
Wystarczy tylko trochę poczytać forum, żeby odnaleźć odpowiedź na pytanie czy Black Ops posiada ap25. Nie zmienia to jednak faktu, że Jego konsola została już oflagowana a ban jest tylko kwestią czasu. No chyba, że zrezygnujesz z gry online.

Na dowód tego zapraszam do lektury http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/nowy-dash-2-0-12625-0-i-problemy-81359.html

Pszczoła

Użytkownik
Użytkownik
najnowsza aktualizacja "blokuje" trzy gry. A mianowicie ; Call of duty Black ops , Halo reach i COD MW2 . Musisz zaktualizować sobie do LT+ i black ops'a pobrac w wersjii ang bo w polskiej nie ma najnowszego patcha. Obraz sprawdzasz ABGX'em 360 i wszystko musi byc na zielono i bedzie smigać. U mnie działa.

roxes

Użytkownik
Użytkownik
Sprawdź programem XVal czy oflagowało konsole.

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Ale ta aktualizacja odpala się zaraz po włączeniu konsoli, nawet jak w napędzie nie mam BO tylko Fifę.
Nie mogę po prostu się połączyć przez to z LIVE'm.
Mieliście ostatnio jakąś aktualizację?
Edit.
Spróbuję ściągnąć tego update'a ze strony, tylko napiszcie mi, jak wgrać go na pena, na którym znajdują się pliki profili, save'y itd., tak aby nic nie uszkodzić.

zero2

Użytkownik
Użytkownik
tutaj poczytaj, może pomoże :p

szczególnie to może Cie zainteresowa
"Jeśli po wgraniu aktualizacji wyskoczy błąd E71(błędna aktualizacja) należy:
Przy wyłączonej konsoli naciśnij i przytrzymaj przycisk SYNC BUTTON(mały biały) po czym nadal trzymając włącz konsolę i nie puszczaj aż do momentu zalogowania profilu. Po tej operacji błędne aktualizacje powinny zostać usunięte"

Trader Off

Użytkownik
Użytkownik
Niestety, dalej nic, pendrive nie reaguje na aktualizację ;/
Dodam jeszcze, że od tego czasu, (odkąd mam tą aktualizację) zniknęły avatary, zamast nich jest szare tło w krztałcie avatara.
Zaraz chyba wywalę tą konsole, bo już nie mam do niej sił..

Duster1

Użytkownik
Użytkownik
Wstrętna konsola, Wywal do śmieci, o tak! Piracisz , a tu jeszcze takie problemy tobie robią !

Do góry Bottom