Akumulatorki

koyokoyo

Banned
Czy te akumulatorki http://allegro.pl/energizer-quattro-4xr6-aa-2450-golarka-quattro-i1438592812.html będą dobre do pada ?

Na xboxe gram ok. 4-5 godzin dziennie .

Oczywiście podziękuję ;D

TigraTeam

Banned
Beda dobre i troche pograsz miedzy ladowaniami:)

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
Tak, energizer robi dobre akumulatorki

krzywy1121

Użytkownik
Użytkownik
2450 mAh to trochę mało. Ja mam 2600 i ok. 20 godzin mi trzymają.

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
Malo ?
A co powiesz na tanie akumulatorki gdzie tam pisze nawet 3000mah ?
Taka pojemnosc jaka jest w energizerach ktore podal autor wystarczy w zupełności

kretufka

Użytkownik
Użytkownik
osobiscie moge ci polecic akumlatorki eneloop jak i kazde inne markowe wystrzegaj sie tylko tych co maja niby 4000mAh bo to sciema najlepsze ogniwa maja ok 2800mAh

adi61

Użytkownik
Użytkownik
Tak te akumulatory będą pasowały i spokojnie na nich pograsz.

mojer

Użytkownik
Użytkownik
Ja siedzę na Energizerach 2450 i spokojnie koło tygodnia mi trzymają ok 2 h dziennie gry

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
ja kupiłem w media markt GP 2300 myślałem że będą gówniane, ale okazuje się że wytrzymują długo gram codziennie po 2 godziny i nie pamiętam kiedy je ładowałem chyba dwa tygodnie temu jak dla mnie to sporo :)

TigraTeam

Banned
Duzo zalezy od ladowarki ja tez mam gp ale 2700 i laduje raz na dwa tyg:)

yoshipl

Użytkownik
Użytkownik
Generalnie akumulatory od: GP, Energizer, Sanyo, Duracell będą dobre.

xbartekx47

Banned
Ja mam sony i działają tydzień :d

babcia99

Użytkownik
Użytkownik
A ja mam Energizer i trzymają mi 3 miesiące.
Po co piszecie takie bzdety??? A może napiszcie na ile godzin grania pozwalają te baterie?? Bo jeden gra godzinę dziennie a inny psychopata 8...

Osobiście polecił bym Ci baterie firmy Eneloop.

szychagno

Użytkownik
Użytkownik
pracuje w sklepie foto i znajac temat energochlonnosci polecam PHILIPS'a LITHIUM... sa to baterie litowe, ktore maja 7x wiecej mocy niz alkaiczne, jako przyklad dzialania moge podac fakt iz w przecietnego uzytkownika aparatu foto dziaja w nim POL ROKU. Ja polecam te baterie i sam iz uzywam bo jakby nie bylo bateria ma 1,5V a aku 1,2V. Jestem nowym uzytkownikiem xboxa wiec dokladnie nie powiem ile dzialaja.. opieram swoje zdanie o tym ze dlugo dziaja w aparacie a wiadomo aparat mocno zzera energie. pozdro!
OTO CHWALONE PRZEZE MNIE BATERIE: http://allegro.pl/philips-baterie-litowe-r6-dzialaja-7xdluzej-i1447707275.html

a ja Ci odradzam enerigezy, tyle co ich mialem to zawsze sie cos z nimi dzialo. Polecam eneloopy mam kilka tych akumulatorow i wpelni jestem z nich zadowolony

i.T

Użytkownik
Użytkownik
Ja od pewnego czasu mam GP ReCyko+, podobno bardzo dobre, a prawda taka, że nie zauważyłem jakiejkolwiek różnicy w porównaniu do zwykłych GPków.

luki6psp

Użytkownik
Użytkownik

kamil123l

Użytkownik
Użytkownik
ja tam wole energizer, mam 2600 i spoko laduje je raz na tydzien i jest dobrze :)

Do góry Bottom