z tego co wiem to 8ms , 27 cali , S czyli najnizsza polka samsungow , 71 czyli model stary , nic wiecej nie wiem. w kazdej grze masz te bialy obrysy? moze jakies opcje masz powlaczane typu poprarwianie filmow, red szumu ?przeo_91 napisał:Jaki masz TV jaka reakcja itp. napisz to wszystko
najpierw trzeba odwiedzic ta strone http://x360iso.org/index.php?action=searchmav571 napisał:A w jaki sposób reklamować konsole i co do tego jest potrzebne?
Tak na xbox'e zawsze jest dosc słaby AA zazwyczaj 2x no czasami 4 xJa tez mam problem z xboxem. Najpierw grałem ja kupiłem xboxa na zwykłym tv.
Pozniej poszłem do sasiada pograc na xboxie ale on mial juz LCD LG HD Ready.
Gralismy pod HDMI normalnie, pozniej znowu gralem na swim zwyklym az do teraz kiedy dostalem wrescie swoj LCD LG FULL HD 1080p 1080i itp ma wszytko.
Ale jak podłaczam pod HDMI to nie działa niema obrazu ani dzwieku jak podlacze pod component to dziala wszytko rozdzielczosc 1920x1080 i smiga ladnie na composite tak samo na HDTV tez tylko nie na HDMI probowalem wszytkiego resetowałem ustawienia konsoli i wg nic nie pomaga.
Aha i mam pytanie czy w grach na xbox brakuje troche anty alising bo mam slaby wszytko mam poszczepione na filmikach na youtube kazda gra ma zajeb... grafe a ja na Xbox na full HD niemam takiej super wszytko jest poszczepione.... przypominam ze na ostrosci w TV 0 czy 100 i tak tak samo.
Zważywszy na liczbę twoich postów i GS raczej uważałbym ze stwierdzeniem : " to na pewno nie wina konsoli" oraz " Jest to normalne zjawisko przy graniu na większych ekranach". ??? Co to jest ??? Mam 50" plazmę i żadnych podobnych efektów wizualnych nie widziałem !!!BFG, to na pewno nie jest wina konsoli.
Jest to normalne zjawisko przy graniu na większych ekranach. Nie przejmuj się, tak ma być, usiądź sobie troszkę dalej od monitora i wszystko będzie ok.
Muszę Ci się przyznać, że kiedyś też narzekałem na AA, oraz poszarpane cienie, zmieniłem nawet konsolę, ale to był mój błąd.
Wszystko zależy od monitora i kabla. Spróbuj pograć na kablu VGA, wtedy grafika jest ciut mniej szczegółowa, za to postrzępienia są mniejsze.
Moim zdaniem nie powinieneś zakrzątać sobie głowy i nawet myśleć o oddawaniu konsoli Microsoftowi.
Najlepszym wyjściem z sytuacji jest podłączenie 2 konsol, tymi samymi kablami, do tego samego TV i porównanie jakości grafiki. Znajdź w okolicy kogoś, kto ma XBOXA i poproś o możliwość porównania.
Mam nadzieję, że pomogłem, trzymaj się.