Army of Two

jano900

Użytkownik
Użytkownik
Do jakiego gatunku należy Army of Two?Bo mam zamiar kupić podobną.

jano900

Użytkownik
Użytkownik
Aha TPP.A czy w każdej grze TPP jest taki podgląd?

adam372

Użytkownik
Użytkownik
Nie wiem o jaki podgląd Ci chodzi :), ale gry TPP mają widok zza pleców bohatera. FPP (lub FPS) natomiast jego oczami.

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Jak sama nazwa mówi za siebie

TPP - Third Person Perspective ( widok z trzeciej osoby)
FPP - First Person Perspective ( widok z perspektywy pierwszej osoby)

jano900

Użytkownik
Użytkownik
Aha.Ale jeszcze mam jedno pytanie.Bo chce kupić se gre w której można sie tak chować za czymś jak w AoT.

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Gears of War oraz Gears of War 2, Vanquish, Mass Effect 1, Mass Effect 2, Dead Space, Dead Space 2 trochę tych gier jest

jano900

Użytkownik
Użytkownik
Wiem że troche ich jest ale za żadne skarby nie umiem ich na necie znaleść.

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
coś słabo się starasz, przeszukaj strony z torrentami poszukaj również na rapidshare oraz hotfile

jano900

Użytkownik
Użytkownik
A tam pisze żę można sie chować tak?

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
GoW1 i GoW2 co chwile trzeba się chować w Vanquish raczej też, ogólnie zobacz sobie gameplay na youtube bo w każdą grę nie grałem

PUMBA-20

Użytkownik
Użytkownik
Jak nie grales w gears of war, to bierz ta gre!!!!

jano900

Użytkownik
Użytkownik
Bym se gow wziął ale niestety nie moge grać w niektóre gry gameplay oglądałem wieć gow nie moge.

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
to może zoabcz splinter cell: conviction, lub właśnie Mass Effect, chodzi o to że mają być mniej brutalne??

Shakedown

Użytkownik
Użytkownik
army of two nalezy do typu ...: co-op :):):) na singlu bidnie, natomiast z kumplem przy piwku robi sie calkiem milo

protaktyn

Banned
Użytkownik
Sequel Gears of War jest bardziej polecany dla obu użytkowników XBOX'a. - co-op.
Army of Two 40th DAY - posiadałem, niezła gra, bierz.. ale musisz grać w dwie osoby - powodem jest to, że trochę trudna jest i lepiej z kimś sobie pogadać przy grze.

MrKilljoy

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
Moze byc napisal do jakiego poziomu PEGI masz blokade rodzicielska...?
To na czym ci tak bardzo zalezy, czyli chowanie sie -> gra akcji -> przemoc -> PEGI +18

piracik11

Użytkownik
Użytkownik
a czemu GoW'a nie możęsz wziąść?

jano900

Użytkownik
Użytkownik
KULA no własnie mniej brutalne i bez scen erotycznych.Mogą mieć troche krwi tak jak w halo 3.

Do góry Bottom