assasins creed problem

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

prezes

Świeżak
Świeżak
problem moze sie wydawac smieszny ale mam do zrobienia tutorial (fight tutorial) i sa w nim zawarte 2 opcje combo kill ktore zaliczam w sekundzie i jest reinitializing i chyba nie zalicza mi calkiem teog tutorialu wiec wybieram 2ga opcje practice fight i niemoge jej zaliczyc trzeba ja zaliczyc czy tez nie bo nie pokazuje mi sie niestety zadna nowa misja ani nic wiec wydaje mi sie ze jednak trzeba to zaliczyc tylko w jaki sposb walka odbywa sie 1 na 2 uczniow robie wszystko krok po kroku jak mi pokazuje z lewej strony i itak tego zaliczyc nie moge :) prosze o jakas pomoc badz wskazowke wydaje mi sie to blache i proste ale jednak widzialem tutaj ludzi co pisali iz skonczyli gre wiec moze beda w stanie mi pomoc nie wysylajac sie zbytnio przy tym :) z gory dziekuje

karol191

Użytkownik
Użytkownik
Odp: assasins creed problem

Opisz co jest napisane bo ja niepamietam.

prezes

Świeżak
Świeżak
Odp: assasins creed problem

rozmawialem z dziadkiem tym w czarnym stroju wychodze z posiadlosci i podchodzi do mnie gosc pytajac czy naucze jego uczniow walczyc ja oczywiscie sie zgadzam i pojawia sie fight tutorial 1 opcja to combo kill pokazuje mi nacisnac x a pozniej odrazu jak miecz dotknie przeciwnkia wcisnac drugi raz x zrobilem tak 3 razy zaliczylo mi wychodzi mi i robi initializing i pisze mi memory block 2 animus tutorial combo kill practice fight i exit tutorial jak wychodze z tutoriala niema nic zadnego punktu co dlaej zrobic czy cos wiec wnioskuje ze practice fight terzeba tez jakos zaliczyc ciagle w tym drugim pisze mi cos o LT czyli chodzi o widok na przeciwnika z ktorym walcze ale jest ich 2-ch przeciez nastepnie mam przytrzymac x i zadac mocny ale skuteczny cios pozniej combo atack nastepnie oslonic sie przed ich atakami i zrobic grab jak to wszystko zrobie nadal nie zaliczam tego wiec nie wiem o co w tym dokladnie chodzi a jak wciskam back mam status speak with bureau leader in damascus wiec wydaje mi sie ze to wlasnie zrobilem mapa to MASYAF

chyba sam doszlem weszlem w mape zaznaczylem objectives nowe i mam jakis motyw z koniem wiec wydaje mi sie ze sam doszlem jak rozwiazac problem ale nie jestem pewien jesli ktos sie orientuje w tym momencie to prosze napisac

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom