Assassin's Creed Brotherhood Ekskuzywna Zawartość

Griver

Użytkownik
Użytkownik
Witam jak odblokować te 2 ekskluzywne misje w Brotherhoodzie ? Mam Wersje PL na XA

W Instrukcji pisze że muszę wejść w dodatki wybrać ekskluzywne materiały i wpisać kod. Tylko ze ja czegoś takiego nie mam gdzie ten kod wpisać nie wpisze go w Aktywuj Kod bo tam tylko 25 cyfrowe przyjmuje a on jest 20. Wie ktoś może jak to wpisać ?

Pozdro.

mihcal5

Banned
ja mam, to dziwne że ty nie masz, daj jakieś zdjęcie, bo nie wierze

Griver

Użytkownik
Użytkownik
Nie ma nigdzie miejsca w menu żeby kod wpisać:

Zdjęcia

mihcal5

Banned
rzeczywiście nie masz, to dziwne, ja nie mam na to rady ... Poczekaj, może ktoś też miał taki problem...

Touch!

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
W Polsce nie dziala UPlay, dlatego nie mozesz sciaganac dodatkow.

Lukkon

Użytkownik
Użytkownik
W Polsce nie dziala UPlay, dlatego nie mozesz sciaganac dodatkow.
I co go wprowadzasz w błąd jak sam do konca nie wiesz ?? W Polsce UPLAY również działa pod warunkiem że masz gre NIE w wersji polskiej. Chodzi napewno o misje Akwedukty i Rynek trajana.Skoro w Polskiej wersji jest napisane że zawiera dodatkowe misje to musi się dać je jakoś ściągnąć za pomocą tego kodu może masz jakiś feler w grze ??
EDYTA 1:mihcal5 dzieki za sprostowanie:)
EDYTA 2: Griver napisz czy kod miałes przy płycie czy może dokupiłeś osobno ?? może coś sie uda wyjaśnić.

mihcal5

Banned
to znaczy na polskim live ? Bo ja jestem na pl i mogę wchodzić na Uplay

Arti

Świeżak
Świeżak
ja jestem na polskim live. Mam wersję polską AC:B i mam ten sam problem. Nie ma gdzie wpisać kodu :( Czy dystrybutor coś z tym zrobi? Kupuje się grę 'sexclusive' a tu taka wtopa...

kisiel5577

Użytkownik
Użytkownik
A jak naciśniesz na ten okrągły przycisk na padzie ( na środku ), powinna być tam opcja aktywuj kod, lub coś podobnego.

mihcal5

Banned
@up czytałeś jego wypowiedzi ? przecież pisał że kod ma 20 znaków a nie 25!!! Nie wiesz nie odzywaj się !

Arti

Świeżak
Świeżak
tak, kod ma 20 znaków i niestety nie ma jak go wpisać :)
Duży fackup... Specjalnie kupiłem rozszerzoną, żeby mieć dlc... no i nie mam :(

Lukkon

Użytkownik
Użytkownik
Czytając te wypowiedzi cieszę się że kupiłem wersje angielska,ale problem pozostaje.Poco są te kody w wersji exlusive skoro nie można ich aktywować. żeby aż taki błąd popełnił wydawca i producen gry ?? dziwna sprawa. Mam nadzieje że więcej ludzi sie wypowie,bo ciekawi mnie ta zagwostka.

novy66

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
Też mam AC Brotherhood Specjalną Edycje (PL) i wszystkie dodatki mam już odblokowane :) nawet te z wersji kolekcjonerskiej (mam skórkę Desmonda, Altaira, Smoczą zbroję, Zbroję Altaira, postać Arlekina oraz Oficera, a także 2 dodatkowe misje Rynek Trajana oraz Akwedukty) a to dlatego iż nie ma u nas UPlay :) Ten kod jest zbędny w polskiej wersji gry :)

kisiel5577

Użytkownik
Użytkownik
mihcal5 - pisał, że wklepywał to w grze... Skąd ja mogłem wiedzieć, ile znaków tam wchodzi? Mam lecieć specjalnie do Xboxa i sprawdzić? Takie wielkie zuo się stało, że powiedziałem to co mi do głowy przyszło. I na drugi raz nie krzycz. A temat cały czytałem...
Masz oryginał, to zadzwoń do pomocy technicznej UbiSoftu. Korzystaj, jeśli dają możliwość.

mihcal5

Banned
@up pisał że wklepywał to w grze ale i też w "aktywuj kod". Pozdro.

Griver

Użytkownik
Użytkownik
@Lukkon: Kod miałem w pudełku z gra na takiej kartce pod instrukcja. Gra jest po Polsku i na pudełku pisze że to Edycja Specjalna

Z tego co się dowiedziałem zawalił sprawę polski wydawca gry.

novy66

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
Griver mam tą samą edycję (PL) i wszystko jest już odblokowane tak jak napisałem wyżej, nawet są dodatki z wersji kolekcjonerskiej :) Ten kod jest zbędny w polskiej wersji.

Lukkon

Użytkownik
Użytkownik
novy Uplay nie ma tutaj nic do tego. Z tych dodatków które wymieniłeś tylko postać Arlekina jest z Ulpay. U mnie jakoś uplay działa a jestem na polskim live więc nie gadaj głupot. Griver wygląda na to że te dodatki już są w grze. Może sie aktywują w miarę przechodzenia gry tak by to wyglądało.

mihcal5

Banned
@up ale tu nie chodzi o "wersje" liva czy pl czy usa itd. tylko o wersje gry

buziaczek911

Świeżak
Świeżak
Sory za odkop ale ja też mam taki problem czy ktoś sobie z tym poradził??

Do góry Bottom