Assassin’s Creed - Disciple of the Creed

piotr5001

Użytkownik
Użytkownik
Może ktoś dokładnie objaśnić to osiągnięcie podobno trzeba skończone
wszystkie misje i wtedy zabic bossa z full życiem ja zawsze przed zabiciem kończyłem

wszystkie miejsca z orzełkiem i ratowanie mieszczan a nadal nic ???

kamil111

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: Assassin’s Creed - Disciple of the Creed

Opis mówi, że trzeba tak zabić wszystkich bossów. Ja całą grę robiłem wszystkie misje i wszystkie swoje cele zabijałem z pełnym paskiem synchronizacji. Jedynym wyjątkiem był Robert. Powaliłem go na ziemię i nie chciałem czekać na następną okazję, więc zabiłem go mając 19/20 pasków i niemal dokładnie w momencie, w którym Altai(i)r wbija w niego swoje ostrze wyskoczył achievment. Czytałem na jakimś anglojęzycznym forum, że ten achievment wyskakuje bez względu na wszystko

zrebak82

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Ten achievement jest podobno troszkę zglitchowany. Metoda, która działa na pewno jest taka, że przed zabiciem swojego głównego celu musisz ukończyć wszystkie misje poboczne. Do tego przeciwnika musisz zabić mając pełny pasek życia ja niemialem pelnego paska przy 2 lub 3 osobnikach do zlikwidowania a achievement wyskoczyl :-\

piotr5001

Użytkownik
Użytkownik

Rzeczywiście obrazu po Robercie wyskoczył mi

slim3000

Użytkownik
Użytkownik
Ja zabijalem bossow majac niepelny pasek, nieporobione misje poboczne a achievement i tak wyskoczyl... chyba przy ostatnim bosisie ...juz nie pamietam

W!ndows

Użytkownik
Użytkownik
A jak tylko 1 bossa tak zabije to też wskoczy?

Do góry Bottom