1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed II-proszę o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez andrzejek111996, Sierpień 28, 2012.

  1. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ostatnio sobie kupiłem grę Assassin's Creed II, za pomocą MS na koncie USA, z allegro. Niestety ta gra była w ang. języku. Więc postanowiłem naprawić swój błąd i kupiłem na allegro polskie konto z grą Assassin's Creed II do pobrania. Po usunięciu starej wersji i zainstalowaniu nowej, niestety cały czas mam grę po angielsku. A mam pewność, że gry na tym koncie zawsze są po polsku, gdyż wcześniej też kupowałem tam AC Brotherhood. Czy wiecie, jak mi pomóc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odświeżam, gdyż to dla mnie bardzo ważne :)
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4674
    Polubienia:
    283
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na konsoli w ustawieniach ustaw region Polska.
     
  5. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Assassin ma w opcjach zmianę języka napisów.
     
  6. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Niestety nadal mam język angielski, a w opcjach nie ma możliwości wybrania napisów tylko "spoken language", czyli dubbing. Więc nie wiem, co ja mam zrobić w takiej sytuacji, teoretycznie po usunięciu sterej wersji angielskiej i pobraniu nowej polskiej, powinienem mieć wersję polską, ale niestety tak nie jest.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12731
    Polubienia:
    1186
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nauczyć się angielskiego. Jeśli region konsoli jest PL to gra nie ma języka PL
     
  8. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    o ile wiem wybierało sie SUBITITLES - polska i po kłopocie.
     
  9. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeszcze raz, od początku, żeby rozjaśnić sytuację kupiłem to oto konto 1600 MSP USA MICROSOFT POINTS XBOX360 AUTOMAT 24/7 (2538283937) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tam za te punkty na USA, kupiłem grę AC II, potem, kupiłem sobie Assassin's Creed II + Battlefield: Bad Co. 2 (2592382301) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to konto z grami, polskie oczywiście. Więc usunąłem starą grę AC II pobraną z USA konta, a potem pobrałem tę grę z polskiego konta, ale niestety nie mam wersji PL tylko cały czas angielską. Da się z tym coś zrobić, gdyż mimo wszystko wolałbym grę mieć po polsku. Pzdr.
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3444
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    przeciez juz dostales odpowiedz, jezeli masz w konsoli region Polska to gra nie zawiera jezyka polskiego
     
  11. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    yy jesli region polska to nie ma polskiego??? troche to dziwne. Jesli ustawienia konsoli są na PL to są na PL. Tu chodzi raczej o wersje gry... w AS II wybierało sie język napisów. Wydaje mi sie ze ustawienia konsoli nie mają nic do rzeczy... a nawet jesli to skoro region POLSKA to tym bardziej jest język polski :)
     
    1 osoba to lubi.
  12. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Moim zdanie to co mówi Akir to lekkie brednie, no ale nie mi to sądzić, nie jestem expertem, tylko się Was proszę o radę. Ale już tak na chłopski rozum, usuwając starą angielską wersję gry i pobierając nową polską, gra powinna być po polsku, ale tak nie jest i dlatego Was proszę o pomoc czy da się z tym coś zrobić. :)
     
  13. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    nie wiem co ci poradzic... usun jeszcze raz wszystko - łącznie z ewentualnymi updatami - (gre + dodatki) i wrzuc PL wersje.. w ustawieniach powinno byc SUBTITLES i tam wybór języka napisów. Nie pamietam jak miałem u siebie ale własnie chyba tak było. Swoja drogą to AC jest dosc intuicyjne... i specjalnym anglistą byc nie trzeba...

    lub wypróbuj u kogoś na innej konsoli co i jak... mi sie wydaje ze jezeli wersja jest PL to musi byc zmiana jezyka napisów w opcjach.
     
  14. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3444
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nie jest wersja PL tylko pobrana z Polskiego live i trzeba by sprawdzic czy na Polskim live jest oferowana wersja po polsku bo to nie jest takie oczywiste
     
    1 osoba to lubi.
  15. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    aaa no tak gwarancji ze to POLSKA wersja nie ma:)) chyba ze miałes wyraznie napisane ze na tym koncie jest Assasin cred II PL :) wtedy bym sie zaczął martwić :D barman - słuszna uwaga :)
     
  16. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    sprobuj jeszcze wyczyscic cache konsoli
     
  17. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wyczyściłem cache, pobrałem grę jeszcze raz no i **** ;/ Niestety nic nie pomogło. Rozumiem, że AC II jest intuicyjna, ale po to kupuję grę PL,żeby była PL :) A kupiłem , żeby porównać AC Brotherhood i okazało się, że jest ona w wersji językowej....PL, więc AC II też jest PL, tylko ta wcześniejsza wersja pobrana z USA Marketplace, przeszkadza i nie wiem, co zrobić <bezradny>
     
  18. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    sprobuj moze wyjac dysk i odpalic gre bez dysku albo z pendrivem
     
  19. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    374
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak ma włączyć grę, którą pobrał na dysk bez dysku?
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3444
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    tak jak juz pisalem to ze kupiles gre z Polskiego konta nie znaczy ze BEDZIE PO POLSKU, Brotherhood bylo pozniej i byc moze jest oferowane z Polskim jezykiem a ACII najwidoczniej nie bo ona byla wydana przed uruchomieniem Polskiego live
     
  21. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    mialem na mysli abys wyjol dysk i pobral ja na swiezo sformatowanego pendrive i jezeli to nie pomorze to niestety gra nie ma polskiej wersji jezykowej
     

Wczytywanie...

Poleć forum