bad company 2 problem/ pytanie

pulpet55

Użytkownik
Użytkownik
włączając grę wyskakuje mi na początku komunikat w stylu "plik zapisu wydaje się być uszkodzony i nie można go wczytać". Save z kampani mi się usunęło. Najbardziej denerwuje mnie, że jak wchodze w multi to mam na wszystkich broniach, szpilkach i adwersarzach te plusiki, tak jak bym je dopiero odkrył. Wejdę w grę to wybierając broń też mam te plusiki, mogę je usunąć, ale jak wyjdę z gry i wejdę jeszcze raz to cały czas tak samo. Czy da się to jakoś usunąć na zawsze jak to miałem tydzień temu?

pulpet55

Użytkownik
Użytkownik
nikt nie wie co jest przyczyną?

Xaron

Użytkownik
Użytkownik
hmmm a grasz multi czy single może jakąś aktualizacje Ci pobrało i coś nie do końca się ściągnęło

MarcinekZ

Użytkownik
Użytkownik
a przede wszystkim pirat czy orginał? Moze uszkodziłeś plik zapisu? albo brat, jak masz :D albo po prostu serwery BC2 sa tak zapelnione ze takie bledy sie moga zdarzyc. Olej plusiki, w rozgrywce Ci to raczej nie przeszkadza :)

pulpet55

Użytkownik
Użytkownik
gram multi oczywiście, oryginał. Brat napewno nie :p aktualizacje dawno temu pobierałem, zaczęło się to mniej więcej w czasie kiedy pobrałem dodatek SPECACT. Myślałem że ktoś mi poda łatwe rozwiązanie jak temu zapobiec, jeżeli nie to jakoś się z tym pogodzę :)

Xaron

Użytkownik
Użytkownik
Bym na twoim miejscu spróbował pobrać jakąś inną aktualizację bądź usunąć obecną może coś pomoże :)

Do góry Bottom