Battle: Los Angeles niedługo film - będzie i gra

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

garibaldi

Użytkownik
Użytkownik
Po raz kolejny australijski system klasyfikacji gier, jest nieocenionym źródłem informacji. Tym razem sprawa dotyczy produkcji opartej na filmie Battle: Los Angeles (w marcu w kinach), nad którym pieczę ma trzymać Konami.

Jak na razie nie wiadomo czy film i gra będą oparte na tej samej fabule. Nieznany żadnych szczegółów dotyczących tej produkcji (jeszcze). Jedno jest pewne, patrząc na trailer reklamujący film – jeżeli gra będzie wyglądać chociaż w połowie tak dobrze jak filmowy odpowiednik, na pewno znajdzie wielu amatorów.

Źródło: Game XN - Battle: Los Angeles niedługo film - będzie i gra

Ostatnio edytowane przez moderatora:

szem0

Banned
Użytkownik
gry na podstawie filmów są słabe i z tą grą też tak pewnie będzie

NonbankSpace

Użytkownik
Użytkownik
A może ta gierka zaskoczy ;D
A film też może być super lubię takie produkcje

Wujek WilQ

Użytkownik
Użytkownik
Jeszcze nie powstała dobra gra na podstawie filmu IMO i to się raczej nie zmieni .

paTherion

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Co do braku dobrych gier na podstawie filmu to trudno się zgodzić kiedy miało się przyjemność zaznajomić z panem Riddickiem :)

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
film mi śmierdzi crapem, pewnie tam będzie więcej efektów niż aktorstwa. o grach na podstawie filmu i odwrotnie nawet się nie wypowiadam ;P poczekamy zobaczymy

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Nawet nie słyszałem o tym tytule więc film i gra będą zapewne polotu Eragona albo gorzej :D

RaaDeeK

Użytkownik
Użytkownik
Xmen: Volverine był świetną grą :)

A co do gry na podstawie tego trailera... To co? Znów walka z obcymi? Wyjdzie badziew taki jak Terminator: Salvation (mowie o grze, bo film byl ok).

Krzyzac

Użytkownik
Użytkownik
Xmen był przeciętną grą, a Riddick miał mało wspólnego z filmem.

Marydson

Użytkownik
Użytkownik
jakby gra miala byc naprawde dobra byloby glosno o niej juz od jakiegos czasu. Tyle w temacie

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom