Battlefield 3 nowe zdjęcia i informacje!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

arkadiusz_89

Użytkownik
Użytkownik
Pewnie dorwaliście się już do galerii poniżej i podziwiacie nowe ujęcia z Battlefield 3 od DICE? To niemiecki magazyn Gamestar przeprowadził własny wywiad z deweloperem, uzyskując kilka nowych widoczków. A najciekawsze jest to, że...

... to co oglądacie, to jedynie skany z tego magazynu, które wykonał serwis Battlefield Inside. To całkiem dobrze świadczy o grafice BF3, nieprawdaż? Jeśli tak wyglądają skany, to jak będzie wyglądać to na żywo i w ruchu? Foty przedstawiają prawdopodobnie ujęcia z kampanii - Gamestar ukazuje się jutro.

źródło: Nowe foty z Battlefield 3 | PPE.PL - Portal PSX Extreme

• 32 Players For Consoles - Not what was revealed in GameInformer
  • On a screen there was four classes and five slots for equipment - Maybe melee, secondary, primary, grenades/explosives, binoculars/special
  • F-16 and SU-27 seen.
  • "Replay Function Which Was Also included in Battlefield 2" - Probably something similar to Battlerecorder. No details given as to whether or not this system will be on consoles as well.
  • Advanced surround sound, players can hear where something is coming from. 80 sound channels - Probably EAX certified
  • Single Player: There Will Be Quick time events where you have to push the mouse buttons to win a fight. The example here: an enemy tries to stab you with a knife and you have to defend you (knock him down / kill him).
źródło BF-Games.net

DICE... wow

Tymonxxx22

Banned
Za powiada się bosko

PoPierwszeZwiększMase

Użytkownik
Użytkownik
Dla mnie koniecznie musi być na półce!

T0Mmy

Banned
wygląda bardzo dobrze . Kiedy ten gameply

Wujek WilQ

Użytkownik
Użytkownik
Dla mnie must have.

Szpaner94

Banned
Nicely.... ciekawe jak będzie wyglądało multi ?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Pięknie się prezentuje - gra podniesie wysoką poprzeczkę graficzną to ustanowioną przez BC 2 ;)

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Może będzie konkurowac z CoDem 4 o miano mojego ulubionego fpsa :D chociaż wątpię, bo grafika to nie wszystko. Grałem w BFa2 na PC i średnio mi przypadł do gustu, już lepszy jest BF1942 ;)

kj5

Użytkownik
Użytkownik
http://enterbf3.com/images/gs5b.jpg lubie taką mocno kreske, troche jak w komiksach.
Szczerze mówiąc na PC w BF2 omijałem tryby powyżej 32 graczy ponieważ poprostu zbyt wiele się działo a ja wole statyczną rozgrywke

SoTeR

Użytkownik
Użytkownik
No wygląda bardzo fajnie :) ale grafika to nie wszystko :) ale ja tam lubię wszystkie battlefield i mam nadzieję że 3 też mi się spodoba :)

Bazajaytee

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
BF3 pokaże jak powinno się tworzyć FPS'y. Czekam z niecierpliwością. Preorder na 100% :).

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Dla mnie koniecznie musi być na półce!
A u mnie w napędzie :D

Dobrze by było jakby 32 graczy to okazało się minimum, a najlepiej jakby dali jak w wersji PCtowej 64 :)
A tu gameplay z wersji PC :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dud22

Użytkownik
Użytkownik
Zapowiada się super :) Czekam z niecierpliwością tak jak na każdą część BF

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
http://enterbf3.com/images/gs5b.jpg lubie taką mocno kreske, troche jak w komiksach.
Szczerze mówiąc na PC w BF2 omijałem tryby powyżej 32 graczy ponieważ poprostu zbyt wiele się działo a ja wole statyczną rozgrywke
przeciez tak nie bedzie wygladala gra, takie mocne kreski to jedynie w borderlands mozesz spotkac ;)

MrDynamite12

Banned
Użytkownik
YYY. To są zdjęcia z wojny w Libii. Na 3 po prawej od góry jest mój kuzyn :)

Żartuję. Fajnie się zapowiada ale lepiej tak nie oczekujcie bo tak już jest im bardziej się oczekuje na coś to tym bardziej beznadziejne się to w praniu okazuje.

Marf

Użytkownik
Użytkownik
Świetnie,własnie grałem przez kilka godzin w BC2 na multi i jest bardzo dobrze.
Nie moge sie doczekać 'trójki" !

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom