Battlefield 3 ze strefy gold i nieaktywne konto na battlelog

echo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Pobrałem grę, potem plik online pas (108kb) był komunikat: gratulacje udało się aktywować przepustkę sieciową
potem pobrałem darmowy Battlefield 3 multiplayer updater (1,92 GB) i mam problem
NIE mogę się połączyć z żadnym serwerem, wszystkie mają wykrzyknik z opisem: nie masz odpowiednich zawartości do pobrania wykorzystywanych na serwerze

w BATTLE FEED na głównej stronie gry mam komunikat: konto NIE zostało aktywowane
a gdy przechodzę do tej zakładki jest komunikat: odwiedź stronę battlelog.battlefield.com aby aktywować swój battle feed i móc w pełni korzystać z opcji sieciowych

jednak w tym samym oknie jest napis: zalogowałeś się na battlelog (i mój adres na jakim mam konto w 360)

Problem jest taki, że konto NIE zostało aktywowane, a na battlelog nie mogę się ''ręcznie'' zalogować ani z przeglądarki konsoli ani z komputera
Gdy chcę to zrobić przechodzę do okna logowania w EA i wpisuję adres email i hasło (takie jak na konsoli) i nie mogę się zalogować - co ciekawe mój game tag rozpoznaje jako będący w użyciu, ale hasła nie przyjmuje - a po użyciu opcji zapomnianego hasła nic nie przyszło na skrzynkę

Mogę prosić o jakieś rady co mogę sprawdzić, zrobić by grać w sieci i w ogóle fizycznie zalogować się na battlelog by aktywować konto?

-----------------------------------------------------------------------------------
Edycja
Battle feed jest aktywny

pozostaje główny problem - BRAK serwera na którym można zagrać online (wszystkie mają wykrzykniki z opisem jak wyżej)
Pytanie generalne - dali dla posiadaczy GOLDA darmową grę w której nie da się grać online bo nie ma serwerów dla posiadaczy pobranego zestawu? (gra, online pas, updater multiplayer pobranych za free)
Grał ONLINE ktoś kto pobrał grę po 16 września? Da się w to pograć w sieci?

Ostatnia edycja:

B0ni3k

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ja scagnolem ale jeszcze nie odpalalem, dzisiaj sptawdze
to pod wieczor dam znać

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
@echo wg MS jest problem z Battlefieldem 3 od tamtej niedzieli, więc dlatego nie działa: https://support.xbox.com/pl-pl/xbox-live-status?xr=shellnav

Dominus PL

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
@echo wg MS jest problem z Battlefieldem 3 od tamtej niedzieli, więc dlatego nie działa: https://support.xbox.com/pl-pl/xbox-live-status?xr=shellnav
Co nie zmienia faktu, że serwerów online praktycznie nie ma. Jest tylko kilka tych od Dice.

Edycja
Battle feed jest aktywny

pozostaje główny problem - BRAK serwera na którym można zagrać online (wszystkie mają wykrzykniki z opisem jak wyżej)
Pytanie generalne - dali dla posiadaczy GOLDA darmową grę w której nie da się grać online bo nie ma serwerów dla posiadaczy pobranego zestawu? (gra, online pas, updater multiplayer pobranych za free)
Grał ONLINE ktoś kto pobrał grę po 16 września? Da się w to pograć w sieci?
Komunikat, że nie masz zawartości dotyczy dodatków z premium, których ty nie posiadasz. Jeśli na serwerze są dane mapy z jakiegoś dodatku to ty na niego nie wejdziesz i wyskoczy ci ten komunikat ;)

B0ni3k

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
musisz zmienić ustawieni wyszukiwarki serwerow, ja po zainstalowaniu miałem zaznaczone 4mapy z dlc serwer rankingowe tylko i chyba inny region napewno nie europe , ustawimlem tylko mapy bf3 serweryb eurpo intd im poszli od kopa

Do góry Bottom