Battlefield 5. Nowy zwiastun przedstawia kampanię dla jednego gracza

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Kampania w Battlefield 5, podobnie jak w poprzedniej odsłonie, będzie zbiorem krótkich opowieści wojennych. Miejmy nadzieję, że tym razem dłuższych niż kilkadziesiąt minut.

Wczoraj Electronic Arts zapowiadało nowy zwiastun, który skupia się na kampanii. I właśnie go dostaliśmy. Na dwuminutowym nagraniu, DICE pokazuje wycinki historii, które poznamy. Wybierzemy się m.in. na front norweski, pojawiają się scenki z pilotem samolotu oraz pancernym oddziałem niemieckiej armii.

Co ciekawe, w angielskiej wersji rola narratora przypadnie aktorowi z Hollywood - Markowi Strongowi, który także aktywnie działa jako aktor głosowy w grach wideo (Warhammer 40,000: Space Marine and Total War: Rome 2). Głos Stronga usłyszymy w prologach i epilogach każdej z historii.

Niestety, nie wiemy jeszcze kogo usłyszymy w polskiej wersji gry.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie mogę się doczekać, BF jak zwykle z pier....nięciem ;) Po zwiastunie wydaje mi się, że na szczęście nie podzielili gry na kilka oddzielnych historii...obym się nie myliła, bo nie podobało mi się te dzielenie w BF1 :p

ManyPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Jeszcze tylko miesiąc [emoji23][emoji16][emoji41] Dobrze, że RDR2 będzie wcześniej [emoji39]

Wysłane z Nubia Z17 Lite przy użyciu Tapatalka

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Singiel w strzelankach online nikogo co pokazuje sukces BO IIII

ManyPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ale może być miłym dodatkiem. Cod chce osiągnąć sukces Fortnite tylko każe sobie słono płacić za możliwość gry bo trzeba jednak grę kupić[emoji41][emoji3]
Wysłane z Nubia Z17 Lite przy użyciu Tapatalka

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Może Ciebie nie interesuje, ale ja głównie kupuję dla kampanii, bo po sieci praktycznie nie gram, bo mi szkoda czasu na multi :)

Ostatnia edycja:

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Może Ciebie nie interesuje, ale ja głównie kupuję dla kampanii, bo po sieci praktycznie nie gram, bo mi szkoda czasu na multi :)
Szkoda życia na single , online to jest sens życia ! Ale rozumiem takie Assassin Creed Origins, Wiedźmin czy Red Dead Redemption na xx godzin w które sam grałem.Oddysej czy RDR2 też w końcu do mnie trafi ale nowy Tomb Raider już nie. Takie krótkie kampanie jak w Cod, Battlefieldzie to mogą sobie darować. A siekierka w plecy snajperowi w trybie podbój to je to.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
W przypadku nowego CODa rozchodzi się tylko o kasę, gra bez SP jest o wiele tańsza w produkcji. Gracze płacą jak za pełnoprawny tytułu AAA a nawet więcej w msstore widzę 290zł za golasa a kupują kastrata.

Do góry Bottom