Battlefield Bad Company 2 Problem Multiplayer

ShapedSaucer

Świeżak
Świeżak
Witam mam problem z grą w multiplayer , gdy daje szybką gre wpisuje email i hasło pisze łączenie i po chwili wyskakuje komunikat że mój profil gracza nie ma uprawnień do gry ;/ jeżeli ktoś potrafi pomóc to z góry dzięki :)

Sprinter142

Świeżak
Świeżak
A może e-mail masz polski a tam jest blokada regionalna jakaś czy coś

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
Konto XBL masz w wersji GOLD ?

AdamAdamski

Banned
Bo nie masz powiązanego konta XBL z kontem EA. Jak to zrobisz będzie wszystko śmigało.

Takenishi

Użytkownik
Użytkownik
Miałem tak samo. Ręcznie na stronce Battlefielda założyłem konto na innym niż ten do x'a mailu. Po załadowaniu gry i wpisaniu maila z konta BF multi działało ;)

ShapedSaucer

Świeżak
Świeżak
ok dzieki zaraz sprawdze wasze rady :) :D

ShapedSaucer

Świeżak
Świeżak
Połączyć konta EA z kontem xbl nie moge wyskakuje taka informacja : Przepraszamy, ale nie mozemy znalezc informacji o tym tagu gracza.

Zanim polaczysz swój tag gracza Xbox Live z glównym kontem EA, konieczne bedzie zalogowanie sie w dowolnej sieciowej grze EA za pomoca Twojej konsoli Xbox lub Xbox 360. Kiedy to zrobisz, sprawdz czy na adres e-mail, wykorzystany podczas rejestracji tagu gracza, przyszla wiadomosc opisujaca sposób laczenia kont.

Pamietaj, ze wiadomosc ta nie musi pojawic sie natychmiast, prosimy wiec o cierpliwosc. Zawsze mozesz tu wrócic, aby spowodowac ponowne jej wyslanie.

ShapedSaucer

Świeżak
Świeżak
Posiadam Konto xbox live gold roczny , mam gmaila wiec nie powinno byc problemu chyba .

Do góry Bottom