BC2 problem online?

paradox2604

Użytkownik
Użytkownik
witam moze banalne pytanie ale musze znac odpowiedz
chodzi o to ze kupilem dzis gre Battlefield BC 2 i chcialem zagrac przez siec wiec wchodze w zakladke szybka gra i pozniej klikam dolacz do gry ale wyskakuje mi ze gra nie jest dostepna sprobuj ponownie(albo cos w tym stylu)???? nie wiem o co tu chodzi ? moze o to ze aktualnie nie ma graczy lub cos w tym stylu i dlatego nie chce mnie polaczyc? czy moze cos zle zrobilem? pozdro
moze jakis kod trzeba wpisac lub gdzies sie zarejestrowac ???

paradox2604

Użytkownik
Użytkownik
nikt nie gra w ta gre?? myslalem ze jest to jedna z najlepszych gier do multi?

veins

Użytkownik
Użytkownik
Dalej masz z tym problem?
Tylko w tej grze?
Grasz w jakieś inne online?

Grom

Użytkownik
Użytkownik
malo osob w to gra i porpostu moze nie bylo serwerów, ja np. od 10-14 jak wogole znajde jakis serwer to max 3-6 graczy siedzi w grze, dopiero jakos po 17 gra w nia tyle osob ze mozna grac 8vs8 ew. wiecej chociaz 12v12 to juz chyba z 6miesiecy nie gralem, chociaz nawet 12v12 to za malo jak na taka gre;p lepiej ja sprzedaj i kup sobie Coda albo Bad company 1, moze i wole BFA ale w cod mw 2 serwerow z full graczy szuka mi z 10sec.

Warmin

Użytkownik
Użytkownik
A pobrales dodatek Vietnam (aktualizacja 1,7 gb)?
bez tego multi nie ruszy, osob gra multum, nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem meczu

RaF20B

Użytkownik
Użytkownik
malo osob w to gra i porpostu moze nie bylo serwerów
ayfkm ? to jedna z najczęściej granych gier na Xbox 360 zaraz po MW2 więc jak nie w BBC2 nie grałeś to się lepiej nie odzywaj,i nie każ sprzedawać mu gry która na kolana bije MW2.
Przepraszam Moderatorów ale denerwują mnie takie wypowiedzi.

kevez

Użytkownik
Użytkownik
witam moze banalne pytanie ale musze znac odpowiedz
chodzi o to ze kupilem dzis gre Battlefield BC 2 i chcialem zagrac przez siec wiec wchodze w zakladke szybka gra i pozniej klikam dolacz do gry ale wyskakuje mi ze gra nie jest dostepna sprobuj ponownie(albo cos w tym stylu)???? nie wiem o co tu chodzi ? moze o to ze aktualnie nie ma graczy lub cos w tym stylu i dlatego nie chce mnie polaczyc? czy moze cos zle zrobilem? pozdro
moze jakis kod trzeba wpisac lub gdzies sie zarejestrowac ???
a porty masz odblokowane?
jeżeli nie, nie połączysz się z niektórymi sesjami

ZERO-GRAVITY

Użytkownik
Użytkownik
A pobrales dodatek Vietnam (aktualizacja 1,7 gb)?
bez tego multi nie ruszy, osob gra multum, nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem meczu
Bzdura.

Wracając do problemu autora tematu. Wydaje mi się, że nie pobrałeś najnowszych map dla serwerów. Pobierzesz je, wchodząc w grze w opcję 'Sklep'. Jeśli to nie pomoże, zrób zdjęcie z błędem.

Neithell

Użytkownik
Użytkownik
Musisz bodajże pobrać aktualizację do BC Vietnam ( nie DODATEK tylko AKTUALIZACJĘ , która jest wymagana do gry przez sieć ). Co do ludzi i wyszukiwania serwerów, to nie ma z tym najmniejszego problemu. Ludzi gra od groma i większość serwerów na które wchodzę są prawię non stop pełne.

PS: Najlepiej abyś odblokował też niektóre porty. Będziesz mógł w tedy łączyć się z sesjami, które normalnie, przy zablokowanych portach są 'nieosiągalne'.

Do góry Bottom