Beta Gears of War III rusza 25 kwietnia

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Chyba, że zamówiliście przed premierą Epic Edition Bulletstorma, jeżeli tak jest to zagracie wcześniej.

Zgodnie z obietnicą szczęśliwi posiadacze Epic Edition nowej gry People Can Fly rozpoczną testowanie Gears of War III wcześniej, bo już 18 kwietnia. Testy potrwają do 15 maja i pozwolą Wam sprawdzić, jak gra sprawdza się w akcji na czterech mapach, z których dwie wybrali sami gracze za pomocą Facebooka.

Czekają na Was również trzy tryby rozgrywki: Team Deathmatch, King of the Hill oraz Capture the Leader. Będzie gorąco.

Źródło

bgszef

Banned
To dopiero beta w kwietniu?? Myslalem, ze na kwietnia bedzie juz pelna wresja...

stawik997

Użytkownik
Użytkownik
W moje urodziny

A serio, cieszy mnie ta informacja bo to oznacza że jeszcze w tym roku zagramy w Gear of War 3:D

arkadiusz_89

Użytkownik
Użytkownik
To dopiero beta w kwietniu?? Myslalem, ze na kwietnia bedzie juz pelna wresja...
byłeś przez ostatnie miesiące bez internetu? ;)

gearsy wychodzą we wrześniu

betę odpuszczę bo później ciężko będzie mi wytrzymać do pełnej wersji

kufer111

Banned
Użytkownik
a ja sie już jaram

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Generalnie to były plany żeby pełniak wyszedł w maju - ale nie wyszło :p

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
ahhh GoWik 3, będzie sieka :D już widzę siebie przed TV, obok kumpel, przed nami zapas chipsów i z 40 kaw 3w1 :p mam nadzieję, że gra starczy na więcej niż 8 godzin

Kuba2255PL

Użytkownik
Użytkownik
Czyli żeby pograć w bete starczy gold,a nie ta specjalna Bulletstorma??? Wypas,będzie Jazdaa !!!!

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
ooo :) szkoda ze nie wczesniej :)

na szczescie kupilem bulletstorma wiec chyba se zagram :)

tylko pewnie cena bedzie dla mnie najwieksza przeszkoda....:(

BoboPL

Użytkownik
Użytkownik
zapowiada sie ciekawie:)

Altres

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Przecież było mówione że wychodzi we wrześniu, bodajże 20 września ma wyjść nie jestem pewien ale na pewno wrzesień i koniec miesiąca.

Czyli żeby pograć w bete starczy gold,a nie ta specjalna Bulletstorma??? Wypas,będzie Jazdaa !!!!
Tak ale dopiero od 25 kwietnia ci co kupili Bulletstorm to od 18.

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Tydzień opóźnienia to mało, ważne że dla każdego ta beta :)
Dobrze by było, jakby beta BF3 też była dla wszystkich, a wcześniejszy dostęp dla tych co kupili MOH :)

Ogór

Użytkownik
Użytkownik
No ładnie ładnie,ja dopiero zacząłem grać w Gears of War 2 i gierka naprawdę dobra.

Cronos

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Gears of War 1 i 2 to klasyka już, chętnie zagram w betę. Mam nadzieję, że poprawili wszechobecne lagi. Poza tym gra miodna niesamowicie i na pewno 3 część będzie tak samo z@j..

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom