Xbox One BF 1 nie uruchamia sie

Darek1_91

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam,
Bttelfield po wybraniu konta na ktorym chce grac, nie uruchamia sie. Caly czas mam obrazek z gry z ta lysa babeczka co spluwe trzyma... Probowalem reinstal i nic nie pomoglo, tak samo resetowac konsole na milion sposobow oraz przywrocilem ja do fabrycznych ustawien i nic... Dodam, ze posiadam BF 1 Premium.
Pomozcie! Jakies zlote rady?

P.S
W odpowiednim dziale nie moge utworzyc tematu. Takze prosze o wyrozumialosc co do danej tresci w tym miejscu.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
A próbowałeś usunąć swoje konto z konsoli i dodać je ponownie? Nie wiem czy fabryczne usuwają też konto czy nie przy zachowaniu plików.

Darek1_91

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A próbowałeś usunąć swoje konto z konsoli i dodać je ponownie? Nie wiem czy fabryczne usuwają też konto czy nie przy zachowaniu plików.
Probowalem... Niestety lipa ;(

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
A sprawdź z ciekawości czy na jakimś innym koncie umiesz tą grę uruchomić? Może coś z kontem masz nie tak? Albo nie masz jakichś blokad rodzicielskich na konsoli?

Darek1_91

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A sprawdź z ciekawości czy na jakimś innym koncie umiesz tą grę uruchomić? Może coś z kontem masz nie tak? Albo nie masz jakichś blokad rodzicielskich na konsoli?
No ale gre mam przypisana do konta, wiec na nowym koncie jej nie bede mial, bo bede musial ja kupic. Blokad rodzicielskich nie mam. Poprostu gralem w gre, wyrzucilo mnie z serwa. Byl blad typu :
Utracono połączenie z sesją
Utracono połączenie z serwerem

Odpalilem od nowa gre i juz sie nie uruchomila...

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
No ale gre mam przypisana do konta, wiec na nowym koncie jej nie bede mial, bo bede musial ja kupic. Blokad rodzicielskich nie mam. Poprostu gralem w gre, wyrzucilo mnie z serwa. Byl blad typu :
Utracono połączenie z sesją
Utracono połączenie z serwerem

Odpalilem od nowa gre i juz sie nie uruchomila...
Będzie działać. Wystarczy ustawić swoje konto jako domowe (w ustawieniach), albo odpalić swoje konto + te drugie i z drugiego odpalasz grę.

Darek1_91

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Będzie działać. Wystarczy ustawić swoje konto jako domowe (w ustawieniach), albo odpalić swoje konto + te drugie i z drugiego odpalasz grę.
Dziala! Ale teraz mam inne pytanie....
dziala!! Ale jak to.odpalic na tym pierwszym, wlasciwym koncie?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie wiem, może coś sie uszkodziło z profilem i dlatego masz problem. No, bo chyba by Ci EA konta nie zbanowała?

Darek1_91

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Nie wiem, może coś sie uszkodziło z profilem i dlatego masz problem. No, bo chyba by Ci EA konta nie zbanowała?
Eeee raczej nie. Ja dopiero co zaczalem w to grac, moze z miesiac. Bede do nich dzwonil dzis, moze cos pomoga ;)

Do góry Bottom