biblioteka tytulow

dkajzer

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
czesc,

moze glupie pytanie, ale lista tytulow dostepna na forum byla ostatnio aktualizowana w marcu 2017. w zwiazku z tym - czy biblioteka gier dostepnych w trybie wstecznej kompatybilnosci stale sie zwieksza? kiedys na stronie Microsoftu bylo nawet takie glosowanie, teraz juz go nie ma. stad nie wiem czy cos jeszcze dojdzie (a nie ukrywam ze licze np. na wszystkie Gridy i Dirty :) )

z gory dzieki za info!

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Lista gier cały czas się powiększa, nie wiem czy jest jakaś strona ale na forum gdy jakieś gry zostają dodane pojawia się temat w dziale aktualności a jak nie to pojawia się na grupach fb np. World of Xbox.

W sumie można by założyć taki temat ale komu by się chciało rekonstruować co kiedy było dodane.

dkajzer

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
pewnie nikomu :)

najwazniejsze, ze wiem to co chcialem wiedziec, czyli lista nie jest zamknieta tylko stale sie powieksza. przyznam ze z braku czasu do konsoli siadam okazjonalnie i wiekszosc aktualnosci mnie pewnie omija. ale zalajkuje sobie ta grupe na fb o ktorej wspomniales :)

dzieki!

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
pewnie nikomu :)

najwazniejsze, ze wiem to co chcialem wiedziec, czyli lista nie jest zamknieta tylko stale sie powieksza. przyznam ze z braku czasu do konsoli siadam okazjonalnie i wiekszosc aktualnosci mnie pewnie omija. ale zalajkuje sobie ta grupe na fb o ktorej wspomniales :)

dzieki!
Tu masz pełną listę gier, która co jakiś czas jest uaktualniana: https://majornelson.com/blog/xbox-one-backward-compatibility/

Do góry Bottom