Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

wisba

Użytkownik
Użytkownik
Po nagraniu gry wyskoczyl mi taki komunikat:nie mozna odczytac plyty wyczysc plyte miekka scierka monownie uruchom konsole

Co mam zrobic??

dodo

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Kłopot

To co napisali, przetrzyj płytę ścierką i włącz ponownie konsolę :) Lub nagraj płytę jeszcze raz na VERBATIMIE z prędkością 2x ;)

wisba

Użytkownik
Użytkownik

przecieralem !! i hie wiem co mam dalej roibic HELP
nagralem juz dwa razy i caly czas wyswietla mi ten cholerny blad!!!!
Prosze pomozcie mi dokladnie chodzi o fife street 3

P

Piri001

Guest

Chu..wa nagrywara jednym słowem i nic wiecej albo plyta za 2.50zl .

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

Piri wyrażaj sie :), pewnie miałeś zlej firmy dvd kup sobie verbatimy i nagraj :)

wisba

Użytkownik
Użytkownik

ran nagralem na verbatinie a raz na philipsi <=== to sa zle firmy??

P

Piri001

Guest

Do adminow i reszty grupy trzymajacej władze - Stworzcie jakis przypiety temat o tytule "co zrobic gdy Xbox nie chce czytac plyty " . Tyle bylo tematow i kazdy nadal wierci ten watek .

peku

Użytkownik
Użytkownik

piri ma racje ch%@#!$a nagrywarka mialem to samo dopuki nie zakpilem pioneera 112d

P

Piri001

Guest

peku napisał:
piri ma racje ch%@#!$a nagrywarka mialem to samo dopuki nie zakpilem pioneera 112d
Przynajmniejh Peku przyznał mi racje . Nagraj gre u kumpla i powiedz co wtedy (tylko u takiego ktory ma inna nagrywarke niz ty )

peku

Użytkownik
Użytkownik

jego kumpel moze tez miec Ciulową nagryware i gra tez sie moze zle nagrac ^^ najlepiej na pioneerze 112d nagrac :p

PS. Moge nagrywac gierki i wysylac za drobna oplata ^^

wisba

Użytkownik
Użytkownik

ile by mnie to kosztowalo??

P

Piri001

Guest

Lepiej kup nagrywarke Pionka bo na dłuzsa meta to bedzies duzo kasy tracil na przesylke

wisba

Użytkownik
Użytkownik

chodzi mi o gre fifa street 3 nagrywalem u kumpla i nadal wyskakuje ten sam blad. On ma nagrywarke philipsa.Co am zrobic?/ Jest tu ktos z krakowa kto by mi nagral ta fife street????

fuktu

Użytkownik
Użytkownik

stary a ty masz konsole przerobiona moze ta fifa nie ma stealth patcha i tyle
jakim programem nagrywasz?

wisba

Użytkownik
Użytkownik

nagrywam w ImgBurn a gre sciagnalem z tad http://x360iso.org/index.php?topic=1163.0

matisto

Użytkownik
Użytkownik

wisba ja jestem z okolic krakowa ale gry ci nie nagram sam miałem ten problem kup nagrywarke piooniera ja tak zrobiłem i problem z głowy .ps wyrzuciłem tylko 12 plyt przec nagrywarke lg

wisba

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Błąd: wyczysc plyte miekka scierka

ale mi pokazuje ten blad tylko na tej fifie a jak poszedlem nagrac ta gre do mojego kumpla ktory maphilipsa to pokazalo mi ten sam blad

matisto

Użytkownik
Użytkownik

spróbuj nagrac cos innego jak bedzie chodzic to wina pliku jak nie to nagrywarki mi tez tak padła nagrywarka

fuktu

Użytkownik
Użytkownik

moim zdaniem to gra ma błedy zobacz czy u twojego kumpla chodzi jak tak to cos z x'em ja tak mialem

tylko ze z xbox1 u kumpl chodziła gra a u mnie nie;[

wisba

Użytkownik
Użytkownik

nie mam zadnego znajomego by sprawdzic czy gra chodzi na xboxie :/

Do góry Bottom