Blokada regionalna w games on demand UK

sephitorh

Użytkownik
Użytkownik
chcialbym sobie zakupic za ms points fable II z ryku UK i nie wiem czy tam jest blokada regionalna czy tylko na rynku usa ona istnieje.

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
chyba nie :)

Dead_Inside

Użytkownik
Użytkownik
poprostu spróbuj .... jeżeli ma blokadę to ci wywali błąd .... albo przenieś konto na polskiego XBL ... :D

sephitorh

Użytkownik
Użytkownik
a nie bedzie tak ze jak kupie za ms points gry na GOD w UK, sciagne je i nie beda mi dzialaly na polskim koncie bo blokada regionalna?:)

Piotrek ELO

Użytkownik
Użytkownik
a nie bedzie tak ze jak kupie za ms points gry na GOD w UK, sciagne je i nie beda mi dzialaly na polskim koncie bo blokada regionalna?:)
Blokada regionalna polega na tym że danej gry nie będziesz mógł pobrać. Jeśli kupisz taką gre to MS pointy ci skasuje np. gra kosztuje 4500 MSP to tyle ci skasuje a gry nie pobierzesz. Jest takie jedno rozwiązanie:YouTube - OMINIĘCIE BLOKADY REGIONALNEJ XBOX [360] LIVE 1/3

babcia99

Użytkownik
Użytkownik
W UK jak i całej europie jest system PAL. Więc możesz śmiało pobierać. Co innego jest w USA, gdzie występuje system NTSC. A poza tym bzdurą jest że gra z blokadą się nie pobierze. Kiedyś koleś wsadził mnie na minę i sprzedał konto z grą na NTSC. Gra się pobrała, ale nie uruchamiała.

Do góry Bottom