Odp: Blue Dragon
Uszol napisał:
Jak lubisz sushi i masz skośne oczy to możesz pograć. Ja osobiście lubię wszystkie rpegi, ale nawet po zagraniu w demo miałem dosyć. Gierka fadna i kolorowa, ale zapewne nudna i monotonna. Jak znam życie będzie się ciągnąć jak flaki z olejem.
P.S. Polecam grę dla masochistów (japońce?)
A co ty rasista?? Myślisz że anime jest tylko dla dzieci?? Jeśli twoje myślenie na tym się kończy to oznaka że czegoś ci brakuje, ja akurat jestem fanem takich gier, gra jest naprawde dobra zagrałem w demo i się wkreciłem, dlatego ściągam fulla. Może się wydawać trochę mangowa grafa, ale tak samo jest z Eternal Sonata którą posiadam, ale nie wtym rzecz. Gra ma dobrą fabułę, nie jest aż tak trudna, postacie są trochę podobne do Dragon Balla (ponieważ te anime stworzył ojciec DB czyli Akira Toriyama). Walki są przedstawione też na dobrym poziomie, jeśli chodzi o życie to jest przywracane za pomocą zaklęć bądź lekartwami.
Muzyka też jest miła dla ucha, polecam wersję z japońskim głosem, ponieważ podkładają ją ci sami aktorzy co w anime.
Wracając do grafiki, jest mangowa ponieważ takie było anime.
Uszol bardzo mi się niepodoba twa postawa, gra ci się niepodoba nie ściągaj, nie kupuj, możesz mieć własne zdanie ok, ale takie rasistowskie zdania możesz sobie oszczędzić.