Borderlands 2 w produkcji !?

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

garibaldi

Użytkownik
Użytkownik
Randy Pitchford z Gearbox Software podzielił się mimowolnie (lub celowo) pewna bardzo interesującą informacją z serwisem VG247, podczas przeprowadzanego z nim wywiadu. Tym razem wcale nie chodzi o „księciunia” (Duke Nukem Forever) tylko o kolejną odsłonę Borderlands.

Z jego ust padło bardzo ciekawe zdanie, świadczące o tym, że prace nad Borderlands 2 trwają w najlepsze. Raczej nikogo nie powinno dziwić to po niemałym sukcesie pierwszej odsłony.

Oczywiście jak zwykle bywa w takich sytuacjach jakichkolwiek konkretów – brak. Można tylko spekulować, że gra powinna zostać wydana na PC, Xbox 360 oraz PlayStaton 3 tak jak wcześniejsza odsłona.

Swoją drogą ciekawe ile tym razem broni znajdzie się w grze – „pierdyliard” ?

Źródło: Game XN - Borderlands 2 w produkcji !?

raflooldz

Banned
Nie czekam, oby nie wyszło. Mnie się gra w ogóle nie spodobała, nie wiem ile się czeka by coś się zaczęło dziać, ale pograłem z 2 godziny i cały czas to samo, robienie nudnych questów i łażenie po bezludziu, czasem zabicie paru dziwacznych stworków. Nie wiem jak ciągle ten sam schemat 'idź przez bezludzie -> po drodze zabij pare dziwadeł -> później zabij więcej dziwadeł -> wróć' może kogoś bawić. Zresztą ta grafika dla mnie to też był średni pomysł, ale mnie o grafike nie chodzi, całość beznadziejna.

Morse

Użytkownik
Użytkownik
No to jest bardzo dobra wiadomosc !! Dla mnie oczywiscie :)
Do tej pory biegam po East Coast ...
... nowa odslona przeniesie nas pewnie na zachodnie wybrzeze Pandory,
ale jak kolega wspomnial, to tylko spekulacje.

neo937

Użytkownik
Użytkownik
Bardzo się cieszę, że druga część Bordera jest w produkcji. Jedynka była dla mnie bardzo dobrą grą, więc z niecierpliwością czekam na dwójkę ;]

Dla tych którym gra się nie podoba: Jedyna idea która w tej grze jest, to nie grafika, nie fabuła, nie duży świat, tylko losowe generowanie broni, odnajdywanie co raz to lepszej broni, nabijanie expa do levelu, po to by móc używać mocniejszych broni. Dla niektórych bezsens, dla niektórych zabawa ;]

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Szczerze to nie wiem co myśleć. Płytka z Borderlands leży i kurzy się na półce. Pograłem godzinę i wyłączyłem. Jakoś jedynka mnie nie zachęciła

stawik997

Użytkownik
Użytkownik
Gra jest bardzo dobra w singlu, a w multi to jest nieziemska, nabijanie lvl coraz to mocniejsi przeciwnicy, w grze nabite mam 50h i ciągle gram. Ta gra nigdy się nie nudzi. Jestem tym bardziej szczęśliwy, że wychodzi 2 część, ciekawe jakie wprowadzi innowacje. Mam nadzieje, że zachowa klimat 1.Ta gra to będzie hit!!! :p

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
Szczerze to nie wiem co myśleć. Płytka z Borderlands leży i kurzy się na półce. Pograłem godzinę i wyłączyłem. Jakoś jedynka mnie nie zachęciła
nie ma to, jak godzine grac i zaraz po tym odkladac gierke :lol:

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
nie ma to, jak godzine grac i zaraz po tym odkladac gierke :lol:
Gra niczym nie wciągnęła więc nie będę się nią katował. Zastanów się człowieku... Wolę iść zamiast tego coś porobić...

matek91

Użytkownik
Użytkownik
Również mnie ta gra nie zaciekawiły, więc 2 pewnie też, nie będzie jakaś rewelacyjna

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom