Brak aktualizacji TU w FSD

emeles

Świeżak
Świeżak
Witam, jak w temacie nie widzę żadnych aktualizacji TU do gier w FSD. Wersja FSD najnowsza, mam też połączenie z netem. Co zrobić żeby móc normalnie sciagac aktualizacje?

Żeby nie zakładać oddzielnego tematu opiszę swój inny problem. Chodzi o 2 dlc do cod black ops 2: nuketown 2025 i nuketown zombies. Po prostu gra ich nie widzi. Odblokowałem je w xm360 ale to nic nie dało. Pozostałe dlc widać normalnie. Mam również najnowsze TU 18 ściągnięte kiedyś przez Aurorę.

rychu8818

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Żeby nie zakładać oddzielnego tematu opiszę swój inny problem. Chodzi o 2 dlc do cod black ops 2: nuketown 2025 i nuketown zombies. Po prostu gra ich nie widzi. Odblokowałem je w xm360 ale to nic nie dało. Pozostałe dlc widać normalnie. Mam również najnowsze TU 18 ściągnięte kiedyś przez Aurorę
Sprawdź jakie masz media id black ops 2, bo np. black ops 2 media id: 05C7492A ma dwa TU 18 i jedno z nich robi taki problem że gra nie widzi DLC. Na xboxunity.net możesz pobrać TU i wgrać z pendrive

emeles

Świeżak
Świeżak
Sprawdź jakie masz media id black ops 2, bo np. black ops 2 media id: 05C7492A ma dwa TU 18 i jedno z nich robi taki problem że gra nie widzi DLC. Na xboxunity.net możesz pobrać TU i wgrać z pendrive
Mam inne media id i jest tylko jedno TU18, i to to samo co miałem wgrane. Próbowałem też jakieś mniejsze, wybrałem TU14 ale niestety tez nie widac tych dwóch dlc :/

Do góry Bottom