Brak dvd-key, wymiana napędu

CrazySmokerPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam.

Posiadam konsolę Xbox 360 z napędem LiteOn v2 oraz najnowszym Dashem. Rok temu konsola została przerobiona na iXtreme 1.61, ale po przerobieniu nie otrzymałem oryginalnego klucza. Miesiąc temu napęd został przerobiony na Lt+, jednak teraz widzę, że napęd zaczyna siadać. Chciałbym kupić nowego LiteOna, nie przerabiać go i grać na Xbox Live :) (Po przerobieniu, konsola nigdy nie łączyła się z Xbox Live). Szukałem troszkę informacji na ten temat na necie i podobno teraz już nie wyciągnę oryginalnego keya :/ a bez niego nie odpalę nowego napędu. Czy to prawda? Nic już nie da rady zrobić? :/

DANMAR

Banned
Oczywiście że się da.

Qazimodo

Użytkownik
Użytkownik
zgłoś se do tych co ci przerabiali wcześniej niech ci dadza klucz napędu
chyba że ci dali jakieś pliki to może juz masz ,a jak nie masz to tylko metoda MRA
cięcie ilutowanie ścieżek cię czeka - klucz da sie oddzyskać

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
Klucz przy lt da sie odzyskac przez ciecie sciezek na 95%. Czasami zdarza sie ze nie chce naped wypluc klucza ale to raz na kilkanascie sztuk

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

CrazySmokerPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No to mi ulżyło czytając wasze odpowiedzi :) Już myślałem, że czeka mnie zakup nowej konsoli. Podejrzewam, że raczej użytkownik, który mi przerabiał rok temu napęd, tego klucza już nie ma. Zadzwonię do niego, i spytam czy jeśli przywiozę mu konsolę z nowym napędem, to odczyta klucz i wszystko zrobi :) Jeśli tak, to zaraz zamawiam napęd ^^ Ja sam się nie chcę z tym bawić, bo jeszcze coś uszkodzę :p Dzięki wszystkim za odpowiedzi ^^ Pozdrawiam.

TheRamzes

Użytkownik
Użytkownik
Rok temu przerabiał? A kto Ci przerabiał na LT+? Ten ktoś też musi mieć klucz napędu. :)

CrazySmokerPL

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Konsolę przerabiał mi użytkownik z tego forum :) Jak przerabiał mi z 1.61 na LT+ to musiał mieć mój klucz napędu czy nie?

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
Odczytal go z napedu. Poza tym po co wymieniac naped? Wgraj orygonalne fw i bedzie to samo.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ustach

Użytkownik
Użytkownik
Kolega napisał, że coś siada napęd. Więc chce się uchronić on dni bez xboxa zamawiając wcześniej napęd.

horacy4

Użytkownik
Użytkownik
Ja tak też miałem kupiłem nową konsole przerobioną a gościu mi nie dał klucza teraz był mi potrzebny chciałem zadzwonić i telefon milczy :(

Do góry Bottom