Bugi w grze Turok

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik
Obciągnąłem ostatnio demko Turoka. Wypaliłem, wszystko wporzo. Ale zauważłem jedną rzecz. W niektórych miejscach (dwóch nie więcej) zdarzały się dziwne bugo - artefakty, takie jak u mnie na kompie przy rozkręconej do czerwoności grafice. Czyli migające (że tak powiem) roślniki. To wina gry czy może grafiki? Zauważyłem tez że mój PES6 przy nieco dłuższej gry łapie krótkie zacinki. Jestem zaniepokojony, bo miałem zamiar przerabiać mego xa, a tak to się boje nieco, bo może wyskoczy w końcu cos poważniejszego i będe mógł z czystym sercem po raz kolejny oddać go na gware. Co sądzicie ???

zmieniłem nazwę tematu, nazywaj rzecz po imieniu a nie jakieś ługi-bugi ^^ //peku

P

Piri001

Guest
Odp: Ługi bugi - bugi bugi bugi

Jezeli ma zawiechy to to oznacza wiele rzeczy ale najczesciej jedna - ROD . Jak masz gware to ja zostaw w spokoju .

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
Jezeli ma zawiechy to to oznacza wiele rzeczy ale najczesciej jedna - ROD . Jak masz gware to ja zostaw w spokoju .
O kurcze :'( Ale ona jest prawie nowa i prawie w ogóle jej nie używałem, i w ogóle była już w serwisie bo miała wade. A powiedzcie, może te krótkie zacinki są przez płyte? Bo w PGR3 nie ma żadnej mowy o nich, tyle że ona chyba mnie nadwyręza grafe :-\ Te artefakty to może wina gry (btw polecam bo jest *********). Może ktos ściągnął demo?

P

Piri001

Guest

U mnie mialem dwie zawiechy :
1) W pgr3 - wina plyty bo peknieta i musialem zrobic restarta .
2) w assasin creedzie - tragedia bo po tygodniu od tej zawiechy mialem rod .

Dlatego jak masz gware to daj spokoj .

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Bugi w grze Turok

A tak btw, Naprawiłes tego RODa? Ile cię to kosztowałało? Działa teraz wszystko jak trza?

P

Piri001

Guest

Naprawilem Roda ale sam . Wiec pytaj sie kogo innego o tm ile kosztuje i jak to trzyma .

eiceman

Użytkownik
Użytkownik

Ja dalem do naprawy Roda :) bo oczywiscie standardowa usterka siegla tez mnie... naprawy sa w granicach 150-200zl na allegro :) tydzien czekania i ma sie naprawiona. a w tej za 200zl to nawet wymieniaja caly procesor graficzny gpu na nowy :)

peku

Użytkownik
Użytkownik

ja w turoku zamiast obrazu (menu dziala) mam takie pixele jak w starym TV ^^ takie podluzne rozno kolorowe i dupa .

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

eiceman napisał:
Ja dalem do naprawy Roda :) bo oczywiscie standardowa usterka siegla tez mnie... naprawy sa w granicach 150-200zl na allegro :) tydzien czekania i ma sie naprawiona. a w tej za 200zl to nawet wymieniaja caly procesor graficzny gpu na nowy :)
Na allegro? A sprawdzałeś? Jak znam życie to xclampa Ci zrobili i pochodzi góra tydzień, chyba, że masz już go jakiś czas to zwracam honor.

Do góry Bottom