BulletStorm / aktualizacja / potrzebna?

kofaniutki_misio

Użytkownik
Użytkownik
Witam,

Nagrałem gre BulletStorm.XBOX360-COMPLEX, po włożeniu do napędu prosi o aktualizacje.
Czy gra mi pójdzie po aktualizacji? nie robiłem jej, ponieważ czytałem ze przy innych grach typu AC:BH mowy dashboard oflaguje mi konsole.

Używam activator.iso a przy próbie zniżenia wave do 3 tej gry, w ogóle mi nie odpala na konsoli, wyskakuje komunikat o czyszczeniu płyty.

Pozdrawiam.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Jeżeli zaktualizujesz to pójdzie Ci Bulletstorm

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
Bulletstorm wymaga dasha 12611 - sciagnij taki i zrob update z pena.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Gambit95

Użytkownik
Użytkownik
Nie chcę tworzyć kolejnego, nowego i podobnego tematu, więc zapytam tutaj.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi aktualizacjami w tych nowych grach? Czytałem, że przy przeróbce LT 1.1 i niższych nie można odpalać gier takich jak : Fable 3, Need for Speed Hot Pursuit i Assassin's Creed : Brotherhood. Chyba, że ma się jakieś 3 Dashy zainstalowane, czy coś takiego (masakra). Bulletstorm też wlicza się do tych 3 gier? Na przeróbce LT+ nie ma takiego problemu? Wiem, że przy aktualizacji Dasha jak ma się LT+ nie dostanie się bana w przeciwieństwie do starszych przeróbek. Co prawda mam grę Fable 3 pobraną z neta i działa mi na przeróbce LT 1.1, ale jest to najprawdopodobniej jakaś przerobiona wersja. I ostatnie pytanie. Gdy przerobię sobie kiedyś na LT+ to wszystkie gry będą mi działać na tym nowym Dashu?

rusieknh

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
na przerobce LT+ prosi o aktualke. Gra nie przerabiana zadnym Wave czy czyms podobnym. Mozna bezpiecznie zaktualizowac?? nie bedzie flagi???

Do góry Bottom