Bulletstorm - problem z aktualizacją.

noner

Użytkownik
Użytkownik
Witam !
Ma otóż problem ponieważ zaktualizowałem konsole do najnowszego dashboardu i włączyłem podaną w tytule grę bulletstrom.
Wszystko ładnie pięknie doszedłem do momentu gdzie zabiłem tego wielkiego kwiata (pożeracza ludzi) i wyłączyłem konsole i na następny dzień włanczam grę i prosi mnie o aktualizację. Instaluję gdy zainstalowałem znów mnie oto prosi, gdy tak dwa razy zrobiłem jest czarny ekran i nic i tylko napęd pracuje.
Ps.Pisze w danych systemowych że mam najnowszą aktualizacje ale ttakże teraz nie mam avatarów wcześniej przy pierwszym aktualizowaniu miałem avatary.

Więc jak to naprawić bo chcę dokończyć bulletstorma.

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Miałem podobnie, więc postanowiłem pobrać ręcznie z internetu i zainstalować, no i działa
Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12611.0 With Avatars Download [Final Version]
(link do pobrania pod filmikiem)

noner

Użytkownik
Użytkownik
dzięki jak ściągnie to dam znać.

Przemkas

Użytkownik
Użytkownik
witam mam problem
wczoraj dostalem swoja kopie bulletstorma na lt 1.1 gralem i gra dzialala(nie bylo zadnej aktualizacji)dzis zalogowalem sie do xbox live i gdy chcialem odpalic bulleta wyskoczyl czarny obraz i gra przestala dzialac.co jest grane?wie ktos?

Przemkas

Użytkownik
Użytkownik
o dziwo gra zaczela dzialac!usunalem gre z dysku i wlaczylem po kilku godzinach konsole i dziala!co za jaja.wracam do strzelania.

Do góry Bottom