BULLETSTORM prolem z odpaleniem

xaxon

Użytkownik
Użytkownik
Wrzucam post na prośbę użytkownika DaOnionMan

"....... właśnie odebrałem przerobioną konsolę LT+. odpaliłem bulletstorma i nic się nie dzieje - tzn. wyskakuje napis zagraj w grę ale bez ikonki, po odpaleniu wyskakuje napis żeby przetrzeć płytkę - tak samo miałem poprzednio bez LT+ (oczywiście inne gry, bez LT+ spokojnie odpalają). czy muszę coś tam jeszcze grzebać w tym iso? wersja to oczywiście COMPLEX. "

pozdr

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
coś źle nagrane może....za mało informacji hehe

raflooldz

Banned
ciężko wywnioskować, że skoro każdemu działa bez kombinowania, a jemu inne gry po za tą chodzą to oznacza, że źle nagrała się płyta?

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
no bo może źle nagrał....albo uruchomil 15 programów podczas nagrywania i wszystko....

DaOnionMan

Świeżak
Świeżak
Cześć, dzięki za odpowiedź (i za wrzucenie tematu xaxon). Sprawa wygląda tak, że nie pamiętam już kiedy miałem źle wypaloną płytę, jeżeli to robię to uruchomiony jest tylko imgburn, bez żadnych śmieci dookoła. Zaraz już po wysłaniu tego zapytania zrobiłem jeszcze AC:B, który wcześniej oczywiście mi nie chodził, gdyż nie miałem LT+ i tutaj jest pełen relaks, gra chodzi czyli jednak mam tego LT+. Natomiast dash mi się zaktualizował z płyty Bulletstorm. Czytałem w innym wątku, że może lepiej palić to clonem? Jak rozumiem ten wątek http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html nie dotyczy już Bulletstorm?

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
jak jest przeczysc szmatka tzn ze sie zle nagrała

Do góry Bottom