BulletStorm.XBOX360-COMPLEX problem

grzegorzk16

Użytkownik
Użytkownik
Mam problem ze nie moge nagrac dobrze tej gry. Wydaje mi sie ze to jest spowodowane wersją gry od COMLPEX, a dlaczego? poniewaz dead space 2 równiez od COMPLEX nie moglem nagrac a np. test drive unlimited z innego zródła nagrałem bez problemu a przy COMPLEX pojawia mi sie cały czas ten sam błąd w imgburn przy finalizowaniu dysku.
I 11:45:37 Finalising Disc...
W 11:47:11 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (66%, 0/3) - No Seek Complete
W 11:47:11 Finalise Disc Failed! - Reason: No Seek Complete
W 11:47:11 Retrying (1 of 3)...
I 11:47:12 Exporting Graph Data...

Ktoś miał juz taki problem?

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
finalizowanie dysku nie ma nic wspolengo obrazem

Floyd

Użytkownik
Użytkownik
Temat dotyczący tego obrazu już jest.

Co do "wystawcy" gry inni nagrywają i im chodzi.

Jeśli chodzi o nagrywanie płyt zawsze jest to samo: zmiana nagrywarki na inną, wgranie najnowszego firmweru, przeskanowanie gry abg (profilaktycznie by wiedzieć ze nie ma crc), spróbowanie nagrać gre u kogoś innego, zmienić płyty na których się nagrywa.

slashg

Użytkownik
Użytkownik
Wina płyt? Jakich używasz? Ja nigdy nie miałem takich problemów.

Pendive

Użytkownik
Użytkownik
Wystarczy nagrać obraz clonecd i po problemie :)

haker10103

Użytkownik
Użytkownik
kolega mial to samo na img burnie, clodem to nagral.

grzegorzk16

Użytkownik
Użytkownik
no oki a mam to nagrac clone DVD czy CD? Moze pi tak ktos w prosty sposób wytłumaczyc jak to zrobic clonem bo kiedys widzialem instrukcje ale nie p;amietam kiedys nim próbowalem nagrac ale nagrał sie sam plik dvd bez obrazu iso i dlatego z niego zrezygnowalem

sikor1994

Użytkownik
Użytkownik
pytanie innego gatunku. Complex jest po polsku?:p

XxArO20xX

Świeżak
Świeżak
ja mam tak:
mam przeróbke 1.6 fable 3 mi nie dziala wgrywalem beta dasha wiec poszlo zapewne oflagowanie wiec nfs i ass tez na 100% nie dzialaja
gry kiedys nie robilem przez wave patchera tylko nagrywalem i gral;em przez activate iso ale od hmm 20 gier robie je do wave 3 i nie musze juz uzywac activate tylko odrazu sie wlaczaja wiec dziala mi gra dead space 2 test drive 2 ale wczoraj nagralem bulletstorma i wola mnie o aktualizacje i podczas jej wyskakuje bła mokrą szmatką itd CO MAM ZROBIć?? prosze o pomoc

kamel12345

Użytkownik
Użytkownik
Jak spat****esz do niższego wawe to aktualizacje szlag trafia i nie zainstalujesz. Musisz poszukać na necie aktualizacji albo nagrać na płyte orginalną wersje bez patchowania i wgrać aktualizacje a potem grać z płyty gdzie jest spatchowane.

XxArO20xX

Świeżak
Świeżak
dzięki wielkie a wie moze ktos do jakiej wersji ten dash sie robi tzc nr jaki ma, może da rade znaleźć i na pen'a sobie wgram i wtedy obejdzie sie bez tracenia plyty

tivec

Użytkownik
Użytkownik
Witam.
Mam Bullestorm COMPLEX Multi 5. Przy sprawdzaniu obrazu gry wyskoczyl mi komunikat "There is no verified rip of Xex CRC 5155CDD7 in the online database AutoFix Failed, Stealth is still unverified".
http://www.wgraj.org/zdjecie/7991
Czy gra nadaje sie do nagrania?

Fuks

Użytkownik
Użytkownik
Możesz nagrywać też tak miałem, a gra chodzi.

tivec

Użytkownik
Użytkownik
Nagrałem grę, ale wyskakuje komunikat, żebym zaktualizował konsolę.
Czy po aktualizacji wystąpią jakieś komplikacje, czy można śmiało robić?

mee1906

Użytkownik
Użytkownik
Hmm , czyli mam pytanie prosze o szybka odpowiedz. Posiadam konsole bez lt+ , zawsze patchwoalemgry do wave 3 . czy tym razem przy nagrywaniu bllet stroma mma nagrywac to normalnie ? czy li spatchowac po sprawdzeniu w abgx do wave 3 ? i bedzie dzialalo bo nie rozumiem ?? Jesli nie to prosze by ktos napisal jakis krotki szybki poradnik jak poprawnie nagrac ta gre !!!

Graczyk

Świeżak
Świeżak
Przyłączam się do pytania.

Floyd

Użytkownik
Użytkownik
Witam.
Mam Bullestorm COMPLEX Multi 5. Przy sprawdzaniu obrazu gry wyskoczyl mi komunikat "There is no verified rip of Xex CRC 5155CDD7 in the online database AutoFix Failed, Stealth is still unverified".
WGRAJ.org fotke,hosting zdjęć,upload fotek,wgrywanie zdjęć na aukcje oraz fora
Czy gra nadaje sie do nagrania?
Jest poradnik, na forum i tam jest odpowiedź.

Komunikat oznacza ze gry nie ma w bazie abgx i nie może naprawić obrazu do tak zwanej "pewnej kopi" z ss v2, czyli taka płyta "nie jest bezpieczna na live".

Prawdopodobnie wybuchnie Ci konsola =].

Jeśli masz LT+ nic Ci się nie stanie, jeśli kupisz oryginała też nic Ci sie nie stanie, jeśli masz samsunga też masz to w nosie, jeśli jednak jest inaczej po instalacji upDate dascha bedziesz mógł grać tylko w gry które nie maja zabezpieczeń A.P 2.5 (aktualnie 6 tytułów posiada zabezpieczenia)

Hmm , czyli mam pytanie prosze o szybka odpowiedz. Posiadam konsole bez lt+ , zawsze patchwoalemgry do wave 3 . czy tym razem przy nagrywaniu bllet stroma mma nagrywac to normalnie ? czy li spatchowac po sprawdzeniu w abgx do wave 3 ? i bedzie dzialalo bo nie rozumiem ?? Jesli nie to prosze by ktos napisal jakis krotki szybki poradnik jak poprawnie nagrac ta gre !!!
Poradników jest już wiele, a odpowiedzi dziesiątki!

Najlepiej zainwestować w LT+, bedzie to najmniej stresujace.

Jeśli nagrasz gre z wave 3 to UpDate z tej gry sie nie powiedzie, w takim wypadku mozesz ściągnąć najnowszego dascha z xbox.pl nagrać na pewna i dokonać aktualizacji ręcznie, a następnie wsadziś swoją kopie z wave 3 i powinna odpalić.

Przyłączam się do pytania.
Czytaj wyżej, poszukaj na forum....

Graczyk

Świeżak
Świeżak
"Jeśli masz LT+ nic Ci się nie stanie, jeśli kupisz oryginała też nic Ci sie nie stanie, jeśli masz samsunga też masz to w nosie, jeśli jednak jest inaczej po instalacji upDate dascha bedziesz mógł grać tylko w gry które nie maja zabezpieczeń A.P 2.5 (aktualnie 6 tytułów posiada zabezpieczenia)."

Czyli wszystkie gry z a.p 2.5 patchowane abgx dla lt+ przestana mi dzialac? Czyli acb, nfshp, fable 3? A te pozostale 3 tytuly z ap 2.5 to jakie sa? dziekuje

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
@UP
COD: BO, COD: MW 2, Halo: Reach. (to są te kolejne 3. Plus te które wymieniłeś AC:B, NFS:HP, Fable 3)

Floyd przecież dash 611 nie wprowadza jeszcze Ap 2.5 (do wyżej przez mnie podanych tytułów) dopiero dash 625 wprowadza. Więc jak ktoś zainstaluje sobie tego dasha z Bulletstorm to nadal będzie miał sprawdzanie Ap 2.5 na AC:B, NFS:HP, Fable 3.

Graczyk

Świeżak
Świeżak
To co, wychodzi na to, że najlepiej nie grac w bulletstorm bo strace mozliwosc gry w 6 innych gier?

Do góry Bottom