Witam.
Mam Bullestorm COMPLEX Multi 5. Przy sprawdzaniu obrazu gry wyskoczyl mi komunikat "There is no verified rip of Xex CRC 5155CDD7 in the online database AutoFix Failed, Stealth is still unverified".
WGRAJ.org fotke,hosting zdjęć,upload fotek,wgrywanie zdjęć na aukcje oraz fora
Czy gra nadaje sie do nagrania?
Jest poradnik, na forum i tam jest odpowiedź.
Komunikat oznacza ze gry nie ma w bazie abgx i nie może naprawić obrazu do tak zwanej "pewnej kopi" z ss v2, czyli taka płyta "nie jest bezpieczna na live".
Nagrałem grę, ale wyskakuje komunikat, żebym zaktualizował konsolę.
Czy po aktualizacji wystąpią jakieś komplikacje, czy można śmiało robić?
Prawdopodobnie wybuchnie Ci konsola =].
Jeśli masz LT+ nic Ci się nie stanie, jeśli kupisz oryginała też nic Ci sie nie stanie, jeśli masz samsunga też masz to w nosie, jeśli jednak jest inaczej po instalacji upDate dascha bedziesz mógł grać tylko w gry które nie maja zabezpieczeń A.P 2.5 (aktualnie 6 tytułów posiada zabezpieczenia)
Hmm , czyli mam pytanie prosze o szybka odpowiedz. Posiadam konsole bez lt+ , zawsze patchwoalemgry do wave 3 . czy tym razem przy nagrywaniu bllet stroma mma nagrywac to normalnie ? czy li spatchowac po sprawdzeniu w abgx do wave 3 ? i bedzie dzialalo bo nie rozumiem ?? Jesli nie to prosze by ktos napisal jakis krotki szybki poradnik jak poprawnie nagrac ta gre !!!
Poradników jest już wiele, a odpowiedzi dziesiątki!
Najlepiej zainwestować w LT+, bedzie to najmniej stresujace.
Jeśli nagrasz gre z wave 3 to UpDate z tej gry sie nie powiedzie, w takim wypadku mozesz ściągnąć najnowszego dascha z xbox.pl nagrać na pewna i dokonać aktualizacji ręcznie, a następnie wsadziś swoją kopie z wave 3 i powinna odpalić.
Przyłączam się do pytania.
Czytaj wyżej, poszukaj na forum....