To już zależy od gustu, mnie bardziej podobało się cod4 ale jest bardzo krótkie, no chyba że multiplayer. Burnout to już coś innego ale za to wiele godzin rozrywki z tym że się szybko nudzi.
Obie gry sa swietne w swojej klasie, odpowiedz sobie jaki gatunek preferujesz.
Jesli lubisz oba tak samo, to jedyna rada jest taka ze przejscie Burnouta zajmie ci wiecej czasu.
CoD4 ma takze latwiejsze achievmenty jesli to cie interesuje.
A biorac pod uwage multi to takze obie moga dac mnotwo radochy
Na kompie CoD'a przeszlem na kazdym poziomie ale radoche daje dopiero tryb multi (po 6h dziennie pykalem) nie wiem jak z multi na X'ie ale ja bym wziol CoD'a mimo to ze sam wlasnie zamowilem Burnota ;D
W CoD nieważne na jakim poziomie się przechodzi jest zbyt łatwe a burnout są trudne wyścigi i trzeba uważacz na nadjeżdżające samochody.Szybko się można rozwalić na każde ścianie i samochodzie.CoD przeszłem na każdym poziomie na konsoli i na PC-cie i wydawał mi sie,że jest zbyt łatwy.
Czy w Burnout'cie nie liczac Live!, istnieje w ogole tryb multiplayer? Za chiny nie potrafie tego znalesc ani w opcjach, ani nigdzie na mapie,zeby podjechac.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.