Jak myslicie, co jest lepsze bo mam te dwie gry do wyboru i juz nie wiem ktora wziac... Z gory dzieki
A jak wyjdzie Midnight Club Los Angeles to też będziesz miał wyłącznie otwarte trasy co daje do myślenia którą drogę wybrać do celushenmue23 napisał:Mnie rowniez burnout paradise sie nie podoba. Wolalem zamkniete trasy i niewidzialne sciany na zakretachA co do Grida to naprawde jestem milo zaskoczony. Przyjemnie sie giercuje
Mial ,trzeba tylko sledzic informacje , co sie dzieje w swiecie (komputerowym)Mr.Hankey napisał:Ale Grid nie miał poprzenich wersji...![]()
przeszedłem grid-a na padzie ale na kierownicy też sobie radze całkiem przyzwoicie, w tej części to już całkiem inna fizyka auta...Michał01 napisał:bo zeby grać w grida to trzeba umieć pada obsługiwaĆ i grać w poprzednie wersje
To dwie różne gry ale jak dla mnie grid o wiele fajnieszy nie lubię arcade.(choć model zniszczeń i kraksy są leprze w burnoucie )macio_kos7 napisał:Jak myslicie, co jest lepsze bo mam te dwie gry do wyboru i juz nie wiem ktora wziac... Z gory dzieki