Burnout Paradise

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Temat zalozylem specjalnie dla curry ktory chcial pomarudzic ale niestety pomylil dzialy.
Oczywiscie inni niech sie takze wypowiadaja.

Z mojej strony napisze, ze uwielbiam revenge, gralem w niego zarowno na x'e 1 jak i na 360, bedzie mi brakowac traffic attacku i demolowania samochodow jadacych w ta sama strone co my.

Curry_

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Burnout Paradise

Ty Piri001 lepiej się zastanów z kim rozmawiasz i co do niego piszesz. jak zapewne wiesz (albo i nie) mimo pozorów w internecie nie jesteś anonimowy a zapewniam cię że osobiście nie byłbys taki twardy. więc troche szacunku bo ja ciebie nie obrażam mimo że nawet jak bym to w ciemno mogę powiedzieć że mógłbyś mi gówno zrobić.

a ty Raikoh muszę ci powiedzieć że mnie rozgryzłeś:D mimo że nie jestem fanboyem to fakt kupiłem X ze względu na piraty, gdyby PS3 miała piraty to bym kupił PS3 pewnie (wtedy bynajmniej, teraz bym zastanawiał się nad X).
a co do zdolności manualnych to twoja zdolność myślenia musi być na poziomie 5-latka skoro wydaje ci się że trzeba mieć jakieś nadzwyczajne zdolności manunalne żeby grać na padzie w gre! brawo. wygraj mi dla przykładu jakieś bardziej skomplikowane solo na elektryku tudzież jakis szybszy kawałek na pianinie/fortepianie to pogadamy o zdolnościach manualnych! (sam zaczełeś!)

co do pada juz mi sie nie chce debatować bo ja mam swoje zdanie ktoś ma swoje i rozstrzyganie tego sporu to jak rozstrzyganie która konsola jest lepsza. aczkolwiek rzeczywiście bardzo optymalne badanie kto ma racje, pytając na forum z jakże ogromna i aktywną społecznością. wejdź se na jakies globalne forum i tam poczytaj jakie sa fakty. jak nie zapomne to wrzuce adres.

co do burnouta to o ile ten traffic attack i traffic check (tak się chyba nazywało to taranowanie samochodów) był wmiare spoko to bez trafiick check'u jedzie się z większym ryzykiem. adrenalina jest większa. bo tak to można było jechac prawym pasem i zero ryzyka rozwałki (prawie zero, bo ciężarówki kasowały i tak). także mi tam rybka czy to bedzie czy nie ale raczej na nie.
Ale według mnie największy nieobecny w poprzedniej części to Crash! jeden z najlepszych trybów. w końcu w pierwszej części to prawie że główny tryb był:D mam nadzieję że go nie zabraknie. z tym modelem zniszczeń to było by coś pięknego :)

Curry_

Użytkownik
Użytkownik

eehhhh...
tak jak napisałem wyżej nie bede się z tobą kłucił gdyż towje wypowiedzi reprezentuja poziom przedszkolaka. jak dorośniesz żeby prowadzić rozmowę na poziomie to wtedy pogadamy. pokłucić to się możemy na żywo co prawdopodobnie nie skończy sie dla ciebie sukcesem. a puki co jak bedziesz pisać do mnie coś na takim poziomie to nie licz że zniżę się do tego poziomu odpowiadając ci.
także panu juz podziękuje.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

"wygraj mi dla przykładu jakieś bardziej skomplikowane solo na elektryku tudzież jakis szybszy kawałek na pianinie/fortepianie to pogadamy o zdolnościach manualnych! (sam zaczełeś!)"

Mysle ze oboje wiemy ze poniewaz nie interesuje mnie granie na instrumentach i nigdy sie tego nie uczylem (no, jak mialem 5 latek to ojciec nauczyl mnie grac "wlazl kotek na plotek" ;)) nie jest to dobry argument :p

"a co do zdolności manualnych to twoja zdolność myślenia musi być na poziomie 5-latka skoro wydaje ci się że trzeba mieć jakieś nadzwyczajne zdolności manunalne żeby grać na padzie w gre!"

Grac moze kazdy, tylko ze im lepsze ma zdolnosci tym lepiej bedzie mu szlo, nie sadzisz?
Wiec nawet ciamajda moze grac, ale bedzie marudzic na brak triggerow, a osoba o wysokich zdolnosciach bez problemu poradzi sobie grajac padem do Nes'a w Fpp (ironizuje).
A refleks i wymienione przezemnie zdolnosci manualne to 2 najwazniejsze czynniki przy graniu (pomijajac inteligencje do np. strategii)

"Ty Piri001 lepiej się zastanów z kim rozmawiasz i co do niego piszesz. jak zapewne wiesz (albo i nie) mimo pozorów w internecie nie jesteś anonimowy a zapewniam cię że osobiście nie byłbys taki twardy. więc troche szacunku bo ja ciebie nie obrażam mimo że nawet jak bym to w ciemno mogę powiedzieć że mógłbyś mi gówno zrobić."

Tu akurat trzymam twoja strone, piri mogl to napisac kulturalnie, ale pisaniem tekstow w stylu "moglbym cie dorwac w rl" nikogo nie nastraszysz, a zrobisz z siebie idiote ;)

Dumle

Świeżak
Świeżak

Gra rewelacja tylko jeden wielki minus jak dla mnie to mapa polowy wyscigow nie widze jak wezme jakis wyscig (ktorego nie ma na mapie) i wroce na te same miesce to dalej moge go wybrac.... to sa jakies wyscigi nie do ukonczenia, zawsze bede mogl go wybrac ?? no zeby zobaczyc czy wyscig ukonczylem czy nie to trzeba patrzec przez lupe bo ten "dziobek" to taki wielki jest ze hoho

Shadow99

Świeżak
Świeżak

Dumle jak grałeś w Burnout Paradise to możesz powiedzieć czy jest tam coś takiego jak Split Screen ?? :eek:
Burnout bez multi [bez live!] to lipa :/.

Dumle

Świeżak
Świeżak

niestety nie ma Split Screen... jedynie tylko gra na live ale nie sprawdzalem tego (niestety mam zbanowana konsole :()

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Ale zostaje crash z podawaniem pada, a na imprezach to robilo nawieksza furore :D

Dumle

Świeżak
Świeżak

Hmmm crasha tez nie ma (chyba bo sie nie natkonlem) wiec lipka....

bartos90

Użytkownik
Użytkownik

Crasha nie ma. Został zastąpiony trybem ShowTime, który moim zdaniem jest na doczepkę i jest po prostu słaby.

arni100

Użytkownik
Użytkownik

no trochę przekombinowali z tym burnotem,moim zdaniem na minus

kuva

Banned
Użytkownik

Gra jest świetna ale znalazłem 2 największe minusy gry:

1) jak już wybrałeś sobie wyścig czy np. road rage jak już wiesz że nie uda ci się zaliczyć nie możesz powtórzyć!! :(

2) gdy zdobędziesz nową furę to nie da się jej od razu wybrać tylko musisz zawsze dojechać do tego junkyard gdzie czasami jesteś daleko od niego i się nie chce po prostu :mad:

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Wiec Revenge bedzie dalej rzadzil na imprezach.

Burnout bez crasha, brak komentarza...

Piki

Użytkownik
Użytkownik

KuvA napisał:
Gra jest świetna ale znalazłem 2 największe minusy gry:

1) jak już wybrałeś sobie wyścig czy np. road rage jak już wiesz że nie uda ci się zaliczyć nie możesz powtórzyć!! :(

2) gdy zdobędziesz nową furę to nie da się jej od razu wybrać tylko musisz zawsze dojechać do tego junkyard gdzie czasami jesteś daleko od niego i się nie chce po prostu :mad:
Moim zdaniem to nie są minusy tylko realizm, którego nie ma zbyt wiele w tej grze. Mi się to podoba, nie lubię teleportowania.

Ogólnie gra przereklamowana. Grafika dobra, te wypadki też dobre, ale brakuje tego czegoś co przyciągnęłoby graczy na dłużej niż kilka godzin.

P.S: Pierwszy Burnout, w którego grałem, dlatego nic nie porównuję do poprzednich edycji.

P.S 2: Mogliby przynajmniej jakiś cień kierowcy zrobić w aucie (coś rodem z NFS), bo jak odpadną nam drzwi z obu stron to jak najszybciej do naprawy by nie oglądać tego tragicznego widoku pustego samochodu. ???

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Tylko czy oczekujemy realizmu psujacego zabawe i powodujacego irytacje u gracza?

Piki, jesli to twoj pierwszy Burnout to sciagaj Revenge, gwarantuje ze sie nie zawiedziesz ;)

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

Tylko mnie sie wydaje,ze maski z karbonu powinny pekac a nie malowniczo sie gnac :)

gangster6669

Użytkownik
Użytkownik

czepiasz sie szczegółów hehehe giera świetna lecz potrafi wkurzyć już tyle razy miałem ochotę rzucić padem o ścianę gdy pod koniec wyścigu skręciłem w złą stronę bo kierunki mi już nie działały hehe

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

A co sadzicie o braku mozliwosci gry w multiplayer na wersjach arcade/core-dysk twardy wymagany do rozrgrywki wieloosobowej.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Nic nie sadze, od poczatku bylo mowione ze posiadacze konsol bez dysku moga miec pewne ubytki w grach i dluzsze loadingi.

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

Tak,racja.Ale jest to nieczesty przypadek,tylko Crackdown i FFXI jeszcze maja takie wymagania.Wyglada to troche na niedopracowanie ze strony Critriona,a wlasciwie EA.

Do góry Bottom