Odp: Burnout Paradise
Ty Piri001 lepiej się zastanów z kim rozmawiasz i co do niego piszesz. jak zapewne wiesz (albo i nie) mimo pozorów w internecie nie jesteś anonimowy a zapewniam cię że osobiście nie byłbys taki twardy. więc troche szacunku bo ja ciebie nie obrażam mimo że nawet jak bym to w ciemno mogę powiedzieć że mógłbyś mi gówno zrobić.
a ty Raikoh muszę ci powiedzieć że mnie rozgryzłeś

mimo że nie jestem fanboyem to fakt kupiłem X ze względu na piraty, gdyby PS3 miała piraty to bym kupił PS3 pewnie (wtedy bynajmniej, teraz bym zastanawiał się nad X).
a co do zdolności manualnych to twoja zdolność myślenia musi być na poziomie 5-latka skoro wydaje ci się że trzeba mieć jakieś nadzwyczajne zdolności manunalne żeby grać na padzie w gre! brawo. wygraj mi dla przykładu jakieś bardziej skomplikowane solo na elektryku tudzież jakis szybszy kawałek na pianinie/fortepianie to pogadamy o zdolnościach manualnych! (sam zaczełeś!)
co do pada juz mi sie nie chce debatować bo ja mam swoje zdanie ktoś ma swoje i rozstrzyganie tego sporu to jak rozstrzyganie która konsola jest lepsza. aczkolwiek rzeczywiście bardzo optymalne badanie kto ma racje, pytając na forum z jakże ogromna i aktywną społecznością. wejdź se na jakies globalne forum i tam poczytaj jakie sa fakty. jak nie zapomne to wrzuce adres.
co do burnouta to o ile ten traffic attack i traffic check (tak się chyba nazywało to taranowanie samochodów) był wmiare spoko to bez trafiick check'u jedzie się z większym ryzykiem. adrenalina jest większa. bo tak to można było jechac prawym pasem i zero ryzyka rozwałki (prawie zero, bo ciężarówki kasowały i tak). także mi tam rybka czy to bedzie czy nie ale raczej na nie.
Ale według mnie największy nieobecny w poprzedniej części to Crash! jeden z najlepszych trybów. w końcu w pierwszej części to prawie że główny tryb był

mam nadzieję że go nie zabraknie. z tym modelem zniszczeń to było by coś pięknego