Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered tylko z kampanią

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Plotki dotyczące powrotu Call of Duty: Modern Warfare 2 nabierają na sile. Jeden z amerykańskich sklepów informuje o zbieraniu zamówień przedpremierowych, więc bardzo możliwe, że faktycznie w przyszłym miesiącu powrócimy do MW2.

W ubiegłym tygodniu informowałem naszych czytelników o wpadce Amazonu, którego pracownik wrzucił do oferty Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Od tego czasu nie otrzymaliśmy oficjalnej prezentacji, ale temat powrócił.

Na początku warto wspomnieć o sytuacji ze streamerem „AliA”, który wspomniał na Twitterze o tajemniczej zapowiedzi, jednak gdy jego profil zaatakowali fani Call of Duty, to mężczyzna wyjaśnił, że nie będzie prezentował odświeżonego Call of Duty.

Następnie miłośnicy marki Activision wysyłali pytania do przedstawicieli dużych sklepów i Best Buy oraz AskTarget wydały oświadczenia, w których informują, że aktualnie nie zbierają zamówień przedpremierowych na Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered.

Gracze postanowili wypytać również Walmart oraz Amazon i jedne z pracowników tego drugiego sklepu wspomniał, że zamówienia przedpremierowe będą zbierane od 23 marca 2018 roku. Natomiast Walmart „przewiduje” start preorderów 26 marca.

Nie są to oczywiście potwierdzone informacje, jednak wiele na to wskazuje, że sklepy są już gotowe na powrót Call of Duty: Modern Warfare 2.

Według najnowszych plotek – Call of Duty: Modern Warfare 2 nie jest przygotowywane przez Raven Software, a deweloperzy przygotowują wyłącznie kampanię. Kotlet ma nie posiadać trybu sieciowego.

Eurogamer.net potwierdza – Call of Duty: Modern Warfare 2 nadciąga i nie będzie zawierać trybu sieciowego.

B0ni3k

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Pfff co za syf :/ cod mw2 bez mullti to jak bolid F1 bez silnika masakra jakas a juz tak sie cieszylem na te plotki :( mw2 jest moja ulubiona częścią coda a tu taka porazka

flacha00

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
W tej sytuacji nie powinno kosztować więcej niż 50 złotych.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
W tej sytuacji nie powinno kosztować więcej niż 50 złotych.
Wierzysz w to? Bo ja nie ;) Acti lubi kasę.

B0ni3k

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Wierzysz w to? Bo ja nie ;) Acti lubi kasę.
Bedzie kosztowal duzo wiecej z 2 powodów
1. To call of duty
2. To remaster
Nie robia tego dla graczy tylko dla kasy

mad_d2

Użytkownik
Użytkownik
po remasterze MW1 czekałem na moją ulubina część MW2 ale tylko dla trybu multi a tu taki zawód, nie kupie tego gówna bez Multi na pewno. Tylko nie mogę zrozumieć dlaczego w pierwszej części było multi a w tej nie będzie ? Ktos tam najwyraźniej chce aby gra się nie sprzedała :D hahaha

flacha00

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Nie dają multi bo ludzie by zrezygnowali z ww2 i nie kupowali dlc i pakietów skrzyneczek za cod points.

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
W multi ww2 szału nie było,osobiście popchłem gre dalej. Prędzej BO2 i BO3 odpalę.Poza tym klimat wojny to jest - ale w Battlefildzie 1.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Bedzie kosztowal duzo wiecej z 2 powodów
1. To call of duty
2. To remaster
Nie robia tego dla graczy tylko dla kasy
Ten remaster ma kosztować podobno 25$, patrząc po przeliczniku to ok. 85zł, ale na Polsce pewnie wyjdzie ze 100zł ;)

B0ni3k

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ten remaster ma kosztować podobno 25$, patrząc po przeliczniku to ok. 85zł, ale na Polsce pewnie wyjdzie ze 100zł ;)
No to 100zl za coda tylko z kampania to sporo ( jak dla mnie ) :/

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
Ogólnie jak pamiętam kampania nie byłą taka zła, ale sama kampania w takiej grze ? To niech za 25$ wypuszczą sam multi w remasterze ^^

mad_d2

Użytkownik
Użytkownik
Fala hejtu ich zaleje za to w dniu premiery. A gdzie bym nie czytał to każdy mega wqurwiony z tego faktu ze bez multi.

ManyPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
I tak zarobią kasiorę znając życie - my tu pomruczymy a zachód kupi :)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
W mojej pamięci kampania MW2 zapisał się jako długa i nudna więc nie kupie remastera ale jak będzie to pakiet BO4 + MW2R to może może.

Do góry Bottom