Call of duty MW3 kampania

jakris77

Użytkownik
Użytkownik
Witam wszystkich wczoraj zauważyłem błąd grałem MW3 kampanie .no i dostałem zaproszenie do gry w Black ops.wiec wyciagnołem płyte i zaczołem z nim grać dziś wszedłem ponownie i gram kampanie bez płyty nawet nagrałem filmik., to bład czy kampania jest za darmo

jakris77

Użytkownik
Użytkownik
witam dziś powtórzyłem cały proces może ktoś posiadający series x może spróbowac u siebie czyli
1 gra w kampanie na series x z płytą i zatrzymanie przyciskiem start .do ekranu wznów gre
2 wyjęcie płyty mw3 i odpalenie innej gry z płyty (w moim przypadku black ops) aż odpali
3 wyłączenie konsoli i ponowne włączenie konsoli i odpalenie z menu start call of duty mw
4 przyciśnięcie przycisku quick resume już bez płyty mw3
napisałem to by sie podzielić nie wiem czy to błąd ale kampania działa chyba że dołączymy np do trybu wielosobowego.to wtedy koniec
wychodzi na to żeby ograc kampanie trzeba było porzyczyć od kolegi gre ,zainstalować i rozpocząć kampanie .po czym zwrócić płyte
mam filmik ale jest za duży by go tu umieścić jak kogoś dziwi ta sytuacja może niech sprawdzi u siebie i potwierdzi tu

jejek

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Kampania na 3 godziny a kombinowania żeby pożyczyć i szybko oddać koledze:) według mnie wznowiona seria MW poszła w bardzo kiepskie kampanie...

Do góry Bottom