Call Of Duty Remastered XONE brak polskiego

scarman

Świeżak
Świeżak
Witam. Czy posiada ktoś polską wersję CODa Remastered na XONE? Ja taką zakupiłem na pudełku jest nawet oznaczenie że gra z polskimi napisami a gra jest po angielsku. Po ściągnięciu aktualizacji (prawie 30GB) również uruchamia się w języku angielskim. Region w konsoli oczywiście ustawiony na Polska, wszystkie inne gry jakie instalowałem w wersji elektronicznej również są po polsku. W menu gry nie widzę nigdzie wyboru języka. Dodam że gra była fabrycznie zafoliowana z pombą więc nie ma możliwości żeby ktoś podmienił płytkę...

tojara_pl

Xbox One
Xbox One
Świeżak
Chodzi Ci o COD Modern Warfare Remastered?

tom3k107

Świeżak
Świeżak
Może w ustawieniach zmień język na "Polish" :)

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Może w ustawieniach zmień język na "Polish" :)
Tam nie ma takiej opcji jak zmiana języka. Ta gra się z automatu instaluje z językiem polskim.

scarman

Świeżak
Świeżak
Sprawa się wyjaśniła. Dostałem taką odpowiedź z hurtowni:
"Obawiam się, że gra nie jest dostępna w polskiej wersji językowej. Pierwotnie otrzymaliśmy błędną informację od dystrybutora. "
Także na pudełku jest napis że polska wersja językowa ale tak na prawdę nie ma polskiej wersji językowej tej gry na Xbox One. Ot taka niespodzianka ;)

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Sprawa się wyjaśniła. Dostałem taką odpowiedź z hurtowni:
"Obawiam się, że gra nie jest dostępna w polskiej wersji językowej. Pierwotnie otrzymaliśmy błędną informację od dystrybutora. "
Także na pudełku jest napis że polska wersja językowa ale tak na prawdę nie ma polskiej wersji językowej tej gry na Xbox One. Ot taka niespodzianka ;)
Ta gra jest w polskiej wersji językowej tylko musi być z polskiej dystrybucji, a sklep nieświadomie zrobił Cię w balona, bo sami nawet o tym nie wiedzieli. Posiadasz wersję z zagranicznej dystrybucji i dlatego nie masz języka polskiego. Ja w to normalnie grałam z polskim dubbem, specjalnie polowałam na grę z polskiej dystrybucji. Oczywiście mowa o grze CoD MW Remastered i CoD Infinite Warfare, które były razem wydane w jednym pudle.

Do góry Bottom