Cena xbox 360

eto

Świeżak
Świeżak
Mam pytanie jak myslicie jak spadnie cena xbox 360 arcade,core,premium .....
w przełomie maj-czerwiec ? mam zamiar ja kupic tylko nie wiem jak spadnie cena
w maju sa jakies komunie czy cos to mysle ze bedzie jakas promocja (mam nadzieje)
prosze o szybka odpowiedz

jabar24

Banned
Użytkownik
Odp: Cena xbox 360

tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą ;)

ale słyszałem że na premierę GTA 4 Microsoft planuje o 50euro popuścić ... -czyli końcem kwietnia

Ja jednak proponuję nie zwlekać z kupnem X360 - im później kupisz tym trudniej bedziesz miał nadrobić te wszystkie świetne tytuły

pOzdrO !! 8)

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik

A wiecie może jaka cena XBOXa 360 może byc we Wloszech . ?

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik

@karol191
Dzięki jesteś boski!!
A tak na serio nikt nie wiem gdzie moge sprawdzić bo by wypadało sobie nowego kupić ;D gdzieś koło wakacji bo akurat będę tam jechać na wakacje to jakaś niższa cena być może będzie? :) 8)

eto

Świeżak
Świeżak

ale jak myslicie czy za 800 zl kupi juz sie x360 choćby arcade? bo neiwiem co robic do kompa juz mam dosc dokladania pieniedzy a konsolka to dobra rzecz ;] jeszcze wypadalo by ja przerobic
acha i mam jeszcze jedno pytanie ile kosztuja gry pirackie u was w miescie i czy je wogole kupujecie ^^

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik

XBOXa 360 Arcade niewiem dokładnie za ile kupisz zależy gdzie będzieszz szukał i czy nowego czy używke. Zależy gdzie byś kupował ;D A gry to cóż, u mnie w mieście niemam u kogo kupić więc sam sobie sciągam wypalam i muce :D Ale troche mało tych gier mam bo 65GB limit na miesiąc mam :D A jeśli chodzi o takie gierki to są to granice 20zł zależy jeszcze kto na jakich wypala ;] ;D

kuva

Banned
Użytkownik

najlepiej sobie według mni kupić premium raz że mamy gdzie zapisywać od razu save z gier a wkońcu na pewno wyjdzie przeróbka taka że będzie można gry zrzucać na hdd a tak to będziemy od razu przygotowani ;)

Do góry Bottom